Még annyit se tudsz, mint Havas Jon, amíg meg nem nézted ezt az alig kétperces, ősrégi válogatást Trónok harca-castingvideókból

Borítókép: Még annyit se tudsz, mint Havas Jon, amíg meg nem nézted ezt az alig kétperces, ősrégi válogatást Trónok harca-castingvideókból
Nézd meg, hogyan adták az ívet színészek, mielőtt milliós rajongótábort tudhattak volna magukénak!

Volt idő, amikor az imádott Trónok harca-színészeink még ugyanolyan ismeretlen lakói voltak a világnak, mint mi magunk. Azzal a különbséggel, hogy ők velünk ellentétben szereplőválogatásokra jártak.

A Trónok harca Youtube-csatornája most összegyűjtötte a legtüneményesebb castingvideókat, és egy rövid (sajnos túl rövid) válogatást csinált belőlük. Végignézhetjük, amint a Tormundot játszó Kristofer Hivju vadul beleharap egy sárgarépába, majd kiköpi az egészet; Carice van Houten (Melisandre) bájosan belesül a dialógusába; Rose Leslie (Ygritte) pedig eltökélten kijelenti, hogy „nem tudsz te semmit, Havas Jon!” (Ami azt illeti, mi is nekiadtuk volna a szerepet, és a Brienne-t játszó Gwendoline Christie is nagyon meggyőző).

Azért szívesen megnéztük volna magát Kit Haringtont vagy Sophie Turnert is, nem beszélve azokról az arctalan tömegekről, amelyek tagjai nem kaptak legendás szerepeket! Na jó, most már nézzétek a videót: