Le lehet szállni Barron Trumpról! – üzente tweetben Chelsea Clinton a médiának

Borítókép: Le lehet szállni Barron Trumpról! – üzente tweetben Chelsea Clinton a médiának Forrás: mashable.com
Hillary és Bill Clinton lánya nyíltan odacsapott a médiának a Twitteren, és megvédte a jelenlegi elnök kisfiát.

UPDATE!!!

Az USA first ladyje Twitteren keresztül köszönte meg Chealsea Clintonnak, hogy több ízben is megvédte kisfiát, a pár nappal ezelőtt öltözködéséért kritizált 11 éves Barron Trumpot. A "FLOTUS", azaz Melania Trump ezeket a sorokat intézte Clintonék lányához:

Köszönöm Chealsea Clinton! Végtelenül fontos, hogy támogassuk gyermeikeinket abban, hogy igazán önmaguk lehessenek!

A kisfiú édesanyja a tweetben még a #stopchildhoodbullying hashtag-et is használta, mely annyit tesz, hogy állítsuk meg a gyerekkori megszégyenítést.

Az előzményekről itt számoltunk be:

A Daily Caller internetes újság a napokban bírálatot fogalmazott meg Donald Trump amerikai elnök fia, a 11 éves Barron Trump öltözékével kapcsolatban. A kisfiú New Jersey-ből érkezett vissza vasárnap a Fehér Házba, az említett online lap újságírói pedig kíméletlenül lecsaptak a reptéren készített fotókra. Azt írják:

Míg a szülei a lehető legelegánsabb vasárnapi öltözékükben utaztak, addig a fiú úgy nézett ki, mintha egyenesen a moziba tartana az Air Force One fedélzetéről.

A fiú egy teljesen átlagos, egyébként 25 dolláros pólót viselt térdig érő krémszínű nadrággal, így ha nem tudnánk, hogy mely családhoz tartozik, valóban könnyedén elvegyülhetett volna egy iskolai csoportban vagy osztálykiránduláson a vele egykorúak között. De tulajdonképpen miért is baj ez? Ez a kérdés nemcsak bennünk fogalmazódott meg, hanem egy másik – ugyan már felnőttkorú – elnökcsemete fejében is.

Itt lenne az ideje, hogy a média és egyébként mindenki más is békén hagyja végre Barron Trumpot. Engedjék, hogy legyen gyerekkora, amit megérdemel
így kelt a kisfiú védelmére Chelsea Clinton a Twitteren.
Barron Trump is ugyanúgy megérdemli, hogy gyerek legyen, mint bármelyik gyermek. A gyerekek jogaiért kiállni egyúttal azt is jelenti, hogy szembeszállunk az elnök nézeteivel, amelyek árthatnak a gyerekeknek
írta Clinton egy másik tweetben. még korábban.

Utóbbi kommentjével egyebek mellett burkoltan kinyilvánította véleményét Trump abortuszellenes politikájáról is. Sajnos a reflektorfénybe született gyerekektől valamiért a legnagyobb természetességgel várja el a társadalom, hogy mindig a helyzetnek megfelelve, a felnőttek, a világ kívánalmainak, nyomásának eleget téve viselkedjenek. Valamiért az emberek nagy többsége és a média sem képes levenni ezt a terhet a hírességek gyerekeiről, és békés magánéletet biztosítani számukra – amihez mellesleg minden joguk megvolna –, lásd például a valóságshow-sztár Kim Kardashian kislányát, North Westet vagy a brit királyi család csöppségeit, György herceget és húgát, Saroltát.

Nézd meg a képeket Barron Trump kifogásolt öltözékéről, és írd meg kommentben, hogy szerinted probléma van-e vele!