Ilyen még nem volt! Madonna mind a 6 gyereke egy fotón pózol

Borítókép: Ilyen még nem volt! Madonna mind a 6 gyereke egy fotón pózol
Gyönyörű családja van a popdívának!

Februárban erősítették meg a hírt, hogy Madonna újra örökbe fogad. Pedig hosszú ideig csak pletykáltak róla, ám néhány hónapja a kis Stella és Esther valóban az immár 59 éves énekesnőhöz került. Madonna a 4 éves ikrekkel együtt 6 szuperédes gyerek anyukája lett, hiszen Rocco és Lordes mellett már volt két adoptált gyermeke Malawiból, Mercy James és David Banda Mwale Ciccone Ritchie.

Azóta szemmel láthatóan már a tündéri ikerpárnak is sikerült teljesen beilleszkednie a családba, Madonna Instagramját elnézve nem is kétséges, hogy a lányok milyen jól érzik magukat a díva mellett, és a srácok is imádják őket. Meg kell hagyni, bár Madonna sokat ad a látszatra, családja irigylésre méltóan tökéletesnek és harmonikusnak tűnik, és ha már ilyen nagy az idill, pont itt volt már az ideje egy közös családi fotónak is, nem?

Az énekesnő születésnapja nem is lehetett volna jobb alkalom. Madonna ugyanis múlt héten töltötte be a 59-et, ennek alkalmából pedig az egész család átruccant Olaszországba, hogy egy fergeteges hangulatú gypsy-tematikájú bulival ünnepeljék meg a mamit.

Nézd meg te is a tündéri fotókat a galériánkban!