Itt az Éva magazin szeptemberi száma Kölyök melléklettel és kedvezményes kuponokkal

Borítókép: Itt az Éva magazin szeptemberi száma Kölyök melléklettel és kedvezményes kuponokkal Forrás: Fotó: Lábady István / Éva magazin
Keresd az újságárusoknál az Éva magazin szeptemberi számát – Kölyök melléklettel és az iskolakezdéshez nélkülözhetetlen kedvezményes kuponokkal!

Régóta vágytunk rá, hogy címlapunkon szerepeltethessük Marozsán Erikát – a New Yorkban élő színésznővel persze nem könnyű időpontot egyeztetni, de nekünk szerencsére sikerült. Interjúnkban alaposan kikérdeztük őt az amerikai életéről, az anyaságról és a hollywoodi pörgésről is.

"Az Éva mostani számában az egyik legfontosabb írás arról szól, hogy a nőket érintő társadalmi trendek, áramlatok folyamatosan változnak, ám a biológiai óránk ugyanúgy ketyeg, mint száz éve." Ez a mondat Pócsik Anita szerkesztői levelében olvasható. Ezt a tendenciát szem előtt tartva több cikk is foglalkozik a gyerekvállalással, illetve a nehezített pályára állított gyerekvállalással – amikor már csak orvosi segítséggel sikerülhet a teherbe esés.

Psziché rovatunkban kapott helyett az a cikk, ami arra világít rá, mennyire gyakori manapság, hogy a sikeres családapák és -anyák életének szerves részévé válik – lassan, szinte észrevétlenül – a kokainfogyasztás. Megdöbbentő sztorik a való életből, a szerzőnk baráti és ismerettségi köréből – hihetetlennek tűnik, de sajnos mind igaz!

Ha "flippeled", megfordítod a magazint, máris olvashatod Kölyök mellékletünket, amelyben hasznos tanácsokat találsz arra vonatkozóan, hogyan kezeld az iskolai stresszt, hogyan szúrhatod ki a kevésbé szembetűnő tanulási nehézségeket vagy hogy miként kezeljétek a közösségi felületeket úgy, hogy a család egyik tagja se bánhasson meg semmit a múltban felkerült posztok közül.

Forrás: Fotó: Lábady István

Az Éva magazin szeptemberi száma Kölyök melléklettel és kedvezményes kuponokkal augusztus 17-ől kapható az újságárusoknál!

Forrás: Fotó: Lábady István