Kate Winslet ismét leforgatta a Titanicot vagy mi van? Nézd meg az új romantikus film előzetesét

Borítókép: Kate Winslet ismét leforgatta a Titanicot vagy mi van? Nézd meg az új romantikus film előzetesét
Van benne jégpáncél és katasztrófatörténet dögivel. A színésznő azt nyilatkozta, hogy hátborzongatóan ismerősek voltak a forgatási körülmények, például nagyon fázott.

Elkészült a Hegyek között előzetese; a vadregényes kalandfilmben Alex (Kate Winslet) és Ben (Idris Elba) küzdenek az elemekkel, miután lezuhan a charterjáratuk, és a Utah állambeli Uinta-hegység közepén kötnek ki.

A Hegyek között ránézésre amúgy inkább Kate Winslet Titanic-beli kollégájának, Leo DiCapriónak nemrégi filmjére, A visszatérőre hasonlít; azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy Hegyek között két főhőse nyilvánvalóan csak együtt, egymásra támaszkodva reménykedhet a túlélésben – ettől lesz olyan romantikus a dolog. Persze mindketten odahaza hagyták a szerelmüket, sőt, Alexnek a baleset másnapján lett volna az esküvője, azért is sietett annyira.

Nehéz volt és ijesztő, de imádtam

emlékszik vissza Kate Winslet a forgatásra. Aztán hozzáteszi: „Rémületes és csodálatos volt egyszerre, mert olyan káprázatosan szép volt… Ugyanakkor pontosan annyira hideg volt, mint amilyennek látszik.”

Kívülről nézve talán azt lehet feltételezni, hogy nem is volt annyira hideg, mert valami tündér varázsport hintett ránk, hogy ne fázzunk annyira, mint mindenki más. Na, ezt felejtsétek el, mert ez egyáltalán nem kapott szerepet a filmben

A színésznőt természetesen emlékeztették a forgatás körülményei a Titanicra. „Abszolút visszajöttek az emlékek. Hogyne jöttek volna? Farkasordító hideg. Én, ahogy belezuhanok a hideg vízbe. Egyértelműen fel tudtam idézni azokat a kihívással teli, zord élményeket húsz évvel ezelőttről.”

Ja, és itt a Hegyek között előzetese, s a filmet októberben mutatják be az Egyesült Államokban.

Nézegess cuki pillanatokat Kate Winslet és Leonardo DiCaprio barátságának történetéből: