Napi horoszkóp augusztus 15.: a Nyilasok napja a lehető legjobban alakul, a Vízöntők a saját lábukra állnak

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 15.: a Nyilasok napja a lehető legjobban alakul, a Vízöntők a saját lábukra állnak
Amíg aludtál, a csillagok üzentek. :)

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 15.

KOS (március 21-április 20)

Olyasmiről próbálod meggyőzni a környezeted, amivel kapcsolatban soha nem fognak veled egyetérteni. Emiatt egyfajta kakukktojásnak érzed magad, ám mivel büszkén felvállalod a véleményed, egyáltalán nem zavar, hogy kilógsz a sorból. Minden ember önmagában értéket képvisel. Az, hogy kinek pozitív és kinek kevésbé, azt maga, a szubjektivitás dönti el. Pontosan emiatt nem érdemes olyanokat meggyőznöd, akik nincsenek köszönőviszonyban az objektivitással. Higgy magadban és az álmaidban!

BIKA (április 21-május 21)

A barátaid olyasmire próbálnak rávenni, amit még életedben nem próbáltál, mitöbb, nem is a Te világod, mert a komfortzónádon jóval kívül esik. Ha azonban úgy tekintesz a dologra, mint egyfajta kalandra, ami esetleg felejthetetlen élményt nyújt majd a számodra, rögtön más megvilágításba kerül az egész. Mondj igent, hisz ez ad majd lendületet a szürke hétköznapokhoz, ebből tudsz majd erőt meríteni a későbbiekben! Ez még csak a kezdet, határ a csillagos ég!

IKREK (május 22-június 21)

Megbíznak egy feladattal, amihez nem nagyon fűlik a fogad, nem érzed, hogy meg tudnál vele bírkózni. Mivel azonban tudod, hogy vissza nem utasíthatod, igyekezz találni valakit, aki viszont érdeklődést mutat, mi több, ennek megoldásában partner is lehet! Meglátod, ha csapatban dolgozol, nem lesz olyannyira megugorhatatlan az akadály és még hamarabb is léphetsz túl rajta!

RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a környezetedben, aki nem tart túl szimpatikusnak, aminek folyton hangot is ad, mind a hátad mögött, mind pedig a jelenlétedben. Próbáld figyelmen kívül hagyni, maradj olyan, amilyen eddig is voltál, hisz nem benned van a hiba. Sokan szeretnek, sokan elismernek, de lásd be, nem szerethet mindenki. Aki úgy dönt, nem fogad a bizalmába, mitöbb, érezteti veled unszimpátiáját, csak kerüld el, jó messziről.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nagyon megszállottan hajtasz valamiért, amit rendkívül fontosnak tartasz. Emiatt mások már-már kissé flúgosnak tekintenek, de ez téged cseppet sem érdekel. Amíg neked megéri és fantáziát látsz benne, addig menj utána, hisz ha sikerül elérni, roppant büszke leszel magadra, mert bebizonyítod a többieknek, hogy a lehetetlent is meg lehet csinálni, csak az egy picit tovább tart.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Elég nehéz terhet cipelsz magaddal, amit sehogyan sem tudsz letenni. Ezen felül teljesen rátelepszik a hangulatodra az, hogy mások kéretlen tanácsokkal bombáznak ezügyben, nem hagynak lehetőséget arra, hogy önálló döntést hozz. Megállás nélkül azzal sürgetnek, hogy minél később jutsz dűlőre, annál komolyabb következményekkel kell számolnod. Ne foglalkozz senkivel, nem járnak a cipődben, Te pontosan tudod, mikor és mit kell csinálnod ahhoz, hogy a legjobb legyen és le tudd tenni végre a terhet. Hagyj hátra mindenkit és úgy csináld, ahogy jónak látod!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Sikerül befejezned egy kicsit sem testhez álló feladatot, amiben nagyon nem érezted jól magad. Most végre olyan dolgokkal is foglalkozhatsz, amik valójában érdekelnek. Bontakoztasd ki a kreativitásod, hisz ha ezt meglátják benned, olyan lehetőséget kaphatsz, amelyben otthonosan mozogsz és nem kell folyamatosan azon görcsölnöd, vajon hol, hogyan és mekkora hibát követsz majd el és az vajon helyrehozható-e még. Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nem úgy alakulnak a magánéleti dolgaid, ahogy eltervezted, ez kissé elkeserít. Nem szabad azonban emiatt sokáig csüggedned, ne ragadj a múltban, sokkal inkább érdemes a jövőbe tekintened, mert ott új lehetőségek, új élmények várnak rád azokkal az emberekkel, akik talán az új szerelmet is elhozzák majd neked. Ha így tekintesz a helyzetre, sokkal inkább tudsz optimistán gondolni az egészre.

NYILAS (november 23-december 21)

Sokkal jobban alakul a mai programod, mint amire reggel számítottál, ezért valahogy ma még a nap is szebben süt, nem árnyékolhatja be semmi és senki sem a jókedved. Úgy tekints erre a napra, hogy ma minden sikerülhet, hisz ha ennyire fel vagy töltve, minden nagyon olajozottan tud működni! Jó kedved és pozitív gondolkodásod másokra is hatással lesz, a társaságod felvillanyozza az embereket körülötted. Ne hagyd, hogy bárki kedved szegje a mai napon!

BAK (december 22-január 20)

Nem egyszerű a döntés, melyet meg kell hoznod, épp ezért próbálod egyre jobban elodázni. Hiába halogatod azonban minél tovább, pontosan tudod, hogy hamarosan ki kell mondanod, hogy fekete, vagy fehér. Az lebegjen a szemed előtt, hogy döntésed nem feltétlenül fogja negatív mederbe sodorni az életed, koncentrálj arra, hogy új élmények és pozitívumok várnak rád!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Eleged van abból, hogy mindig másokra vársz, belefáradtál abba, hogy másoktól függsz. Épp ezért eljött az idő ahhoz, hogy a saját lábadra állj, hogy önálló döntéseket hozz, bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Függetlenedj el a többiektől, indulj el az utadon és ne engedd többé, hogy mások magukhoz láncoljanak, bármilyen tekintetben!

HALAK (február 20-március 20)

Biztonságban érzed magad, megmelegedtél a fészekben, nehezen veszed tehát rá magad arra, hogy elhagyd, hisz attól félsz, ha túl magasra repülsz, nagyobbat eshetsz és esetleg bele is törhet a szárnyad. Így azonban soha nem fogsz tudni új élményeket szerezni, új helyeket megismerni. Igen, lehet, hogy nem minden szituáció a legkényelmesebb számodra, de meg kell tanulnod ezeket is kezelni, mert ha nem készülsz fel rájuk és váratlanul eltalálnak, nagy csalódással fog eltölteni. Higgy magadban, lehet, hogy az első két próbálkozásnál nagyot esel, de harmadikra már biztosan sikerülni fog! És ha elesel?! Állj fel, porold le magad, igazíts a koronádon és indulás tovább!