Új tanév, új stílus: készülj az ősz nélkülözhetetlen darabjaival!

Borítókép: Új tanév, új stílus: készülj az ősz nélkülözhetetlen darabjaival!
Még javában tombol a kánikula, szürcsöljük a jeges limonádét, élvezzük a mézédes dinnye ízét, és a kedvenc regényeinkbe merülve lógatjuk a lábunkat a Balaton partján… Nem csoda, hogy gondolni sem akarunk a közelgő szeptemberre és az iskolával járó kötelezettségekre!

Ahogyan azt minden gyakorló szülő jó alaposan az eszébe véste már, fontos, hogy ne hagyjunk mindent az utolsó pillanatra – nincs is rosszabb annál, mint az évnyitó előtti nap pánikba esni, mert a gyerkőcök kinőtték a tavalyi ünneplő cipőket, esetleg nem találják a tornazsákokat. Épp ezért érdemes már most felkészülni erre a küzdelmes időszakra, és augusztusban bevásárolni az ősz nélkülözhetetlen kellékeit és ruhadarabjait!

Az F&F választékában menő farmerek, steppelt meleg kabátkák és mintás kis pólók mellett az iskola utáni nagy játszóterezésekhez illő, pihe-puha, kényelmes darabokat is találhatunk. A brit márka ebben az évben az évnyitóra való felkészülésben is segít, fehér felsők és sötét alsók bő kínálata sorakozik a polcokon, amelyek közül biztosan megtaláljuk a legtökéletesebbet.

Emellett a legvagányabb kiegészítők, hátizsákok és cipellők közül is választhatunk - arról nem is beszélve, hogy egy ilyen shopping-körút milyen ideális apropót nyújt arra, hogy mi is körülnézzünk a női osztályon, és magunknak is beújítsunk egy-két szép darabot az őszre!

Nézz szét most az F&F kínálatában!