Khal Drogo az Instagramon keresztül üzen a síron túlról az ő Khaleesijének

Borítókép: Khal Drogo az Instagramon keresztül üzen a síron túlról az ő Khaleesijének Forrás: tumblr
Nagyon-nagyon sok spoiler, vigyázat!

A Trónok harca korábban “kiesett” színészei ugyanolyan nézők, mint mi, és ugyanúgy drukkolnak a még “életben levő” kollégáiknak, mint bárki más. Ja és persze hozzánk hasonlóan nem tudnak semmit a további fejleményekről (a produkcióban még részt vevő szereplőket is szigorú titoktartás köti). Mindennek tudatában is meglepő az a szenvedélyes kirohanás, amit a Khal Drogót alakító Jason Momoa intézett a sorozat készítőihez az Instagramon:

B… meg. Annyira nehéz volt nem beszélni a világ legnagyszerűbb tévéműsoráról. És nem akarok semmit elrontani. Úgyhogy nem igazán posztoltam eddig erről. De te szentséges szar, ez kemény volt.

Jasont a hetedik évad negyedik epizódjában látható csatajelenet késztette erre az Instagram-bejegyzésre, amelyben (na most még abbahagyhatja az olvasást, aki nem látta) karakterének még mindig életben levő felesége, Daenerys sárkányháton repülve letarolja a Lannister-hadsereget. Így folytatja Jason:

Bárcsak ott lettem volna, hogy letaroljak mindent. Büszke vagyok Danre, Davidre [az alkotókra], a szereplőkre és a stábra, aloha Drogo. Drakarus… @emilia_clarke hiányzol csajszi, iszonyú vagány vagy, fantasztikusan büszke vagyok.

Jason Momoa utoljára a második évadban szerepelt öt évvel ezelőtt, és azóta már több másik filmben és tévésorozatban is játszott, többek közt Aquamant Az Igazság Ligájában.