Ez a 10 dolog kell a boldogsághoz! Nagyjából.

Borítókép: Ez a 10 dolog kell a boldogsághoz! Nagyjából. Forrás: Getty Images
Van, hogy a boldogságot megfoghatatlannak érezzük, van, hogy nem tudjuk mikor következik be, máskor pedig mintha belénk hasítana...

Boldogság. Mindannyian akarjuk, nem igaz? Vajon miért van az, hogy sokszor mégis rossz helyen keressük, amikor annyira hajszoljuk, hogy jó legyen? Mi is a boldogság? Nos, mindenkinek kicsit más. Boldogságot akarunk magunknak, a gyerekünknek, de még a kutyánknak is. Olyannyira akarjuk, hogy az néha már túlmegy minden határon. Van, hogy a boldogságot megfoghatatlannak érezzük, van, hogy nem tudjuk mikor következik be, máskor pedig mintha belénk hasítana, mondjuk amikor szert teszünk egy csinos felsőre. De hát ki tud kiigazodni rajtunk? Emberek vagyunk, különféle vágyakkal, gondolatokkal, cselekvéssel. Mindent azért csinálunk, hogy egy napon jobb, más, különlegesebb legyen az életünk. Ez lenne a boldogság? Szerintünk már az is az, hogy egyszerűen létezünk. Legalábbis az kéne, hogy legyen.

Nemrég egy blogon bukkantunk rá erre a 10-es listára a boldogságról, és talán nem is nagyon akarjuk kiegészíteni. Mert ezek kellene, hogy alkossák a boldogságot!