Új családtag: Olivia Wilde és Jason Sudeikis örökbefogadott, mi pedig elolvadtunk az első fotó láttán

Borítókép: Új családtag: Olivia Wilde és Jason Sudeikis örökbefogadott, mi pedig elolvadtunk az első fotó láttán
Olivia Wilde és Jason Sudei úgy döntött, ideje bővíteni a kis családot. A legszebb az egészben, hogy a szerelmespár az örökbefogadás mellett döntött. Nézd csak!

Úgy néz ki, hogy Olivia Wilde és Jason Sudei kis családja új taggal bővült. Ám még mielőtt felmerülne benned, hogy lemaradtál a színésznő terhességéről, szólunk, hogy az új jövevény ezúttal nem egy gyerek, hanem egy tündéri kutyus, Elvis. A fehér kis szőrmók immár a második kutyus, akit Olivia és Jason menhelyről mentett meg, és azt kell mondjuk, a mi szívünk teljesen ellágyult ettől a cukiságtól.

Hölgyeim és uraim, hadd mutassak be egy igazi szívtiprót, Maxamilliont, vagyis ahogyan mi elkereszteltük, Elvis Sudeikis-Wilde-ot. 10 fontos és 3 éves tiszta jóság.
Eddig elég nehéz volt az élete, és annyira szerencsések vagyunk, hogy minket választott, és királyként bánhatunk vele, aminek egyébként is született. Köszönöm a @barcshelter-nek, hogy rátaláltunk családunk hiányzó tagjára. Ő a második örökbefogadott gyerekünk, és nem tudom elégszer elmondani, oly sok állat keres még otthont. Ez a kisfiú nem is olyan rég még a következő lett volna egy texasi telep halállistáján.😫 Kérlek, fontold meg már ma, hogy megmentesz egy kutyát
kommentálta a fotót a színésznő.

A kis Elvis igazi otthonra talált, végre van három szuper játszótársa a 3 éves Otis, a 9 hónapos Daisy és a szintén mentett Paco személyében, de persze a gazdik is nagyon viccesek!

Olivia és Jason mellet számos sztár is nagy állatbarát, és kedvenceiket a menhelyről mentik meg! Nézd meg galériánkat a cuki kutya-gazdi párosokról!