Építs házi vízi csúszdát a kertbe, mint ez az apuka!

Borítókép: Építs házi vízi csúszdát a kertbe, mint ez az apuka! Forrás: fatherly
Apaaa! Csinálsz nekünk egy vízi csúszdát??? - Most mit mondjon erre az ember?

Igaz, ma már számos felfújható, vagy egyszerűen a fűre teríthető megoldást lehet vásárolni a szupermarketekben, barkácsáruházakban, játékboltokban, ami az otthoni vízi csúszdákat illeti, de vannak, akik költséghatékonyság szempontjából, vagy mert jóval nagyobb méretűre vágynak, inkább összetákolják a sajátjukat. Ami azt illeti, mi magunk is üdvözöljük ezt a "do it yourself" mozgalmat, azonban azt nem árt előre tudni, hogy mekkora munkával és persze kupival jár majd egy ilyen projekt megvalósítása.

Forrás: fatherly
De tökéletesen megértjük, ha megelégedtek egy készen kapható változattal is!

Annyit már most mondunk, hogy ha kényes vagy a pázsitod szépségére, akkor ez minden bizonnyal nem lesz a kedvenc játékod, ugyanis az még csak a minimum, hogy erősen lelapul alatta a fű, de legtöbbször teljesen ki is kopik, vagy kiég. Az pedig eltart majd egy ideig, hogy újra szépen zöldelljen. Azt javasoljuk tehát, hogy nézd végig ezt a videót, mérlegeld a buktatókat és az előnyöket, mérd fel, hogy mekkora területre van szükséged, és csak aztán állj neki a kialakításnak a srácaid nagy örömére!

Forrás: fatherly
Elképesztő, de kész ''szökőkutakat'' is lehet kapni gyerekeknek!

Azért azt feltétlenül meg kell említenünk, hogy akadnak bőven, akik szinte sportot űznek ebből, és folyamatosan keresik a lehető legnagyobb és legextrémebb területeket ahhoz, hogy felállíthassanak egy gigantikus DIY vízi csúszdát. És persze rengeteg barátot, ismerőst meghívnak, hogy együtt lazuljanak egy forró nyári hétvégén. Ez a videó például egy kis dagonyázással egybekötött variációt mutat be. Hát, nem semmi!