Variációk nyári konyhára – 12 csodás megoldás

Variációk nyári konyhára – 12 csodás megoldás
Forrás: pinterest

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

B

Bennünk igazán szép emlékeket idéz, és boldogok lennénk, ha egyszer lehetne sajátunk is!

Sokunkat nosztalgiával tölti el a nyári konyha gondolata. Ez volt az a hely nagyanyáink, dédmamáink kertjének végében, ahonnan a legfinomabb krumplis lángos került a tányérunkra, miután mi rosszcsont kölyökként kirohangáltuk magunkat az udvaron vagy fociztunk a szomszéd gyerekekkel az utcában. Az a kopottas piros tűzhely a sarokban bizony látott egy s mást, de az is biztos, hogy csak azon lehetett elkészíteni azokat a finomságokat, amelyeknek még felnőtt fejjel is a szánkban van az íze. Manapság már igen ritka, hogy kertes házba nyári konyhát tervezzen az ember, az utóbbi időben sajnos elvesztette a funkcióját, de ez talán nem annak tudható be, hogy hasztalannak érezzük. Inkább arról lehet szó, hogy a mai árak mellett örülünk, ha egy komplett konyhát kiköhögünk az otthonunkba.

Mindenesetre nosztalgiázni és álmodozni sosem volt tilos, így ezeket a képeket nézegetve mi megengedjük magunknak, hogy képzeletben visszautazzunk kicsit a régi időkbe, és azt is, hogy fejben megtervezzünk egy jövőbeli álomkonyhát – történetesen a kertünkbe.

Nézd meg a galériánkat> 12 kép
Variációk nyári konyhára - 12 csodás megoldás

(Képek: pinterest)

Tovább olvasok
"Nem szabad leülni és sírni" egy magyar háziorvosnő afrikai missziója

Dr. Jakkel Anna - Harminc éve háziorvos ugyanabban a kecskeméti rendelőben. Amikor egyre többen kérdezték, hogy „mikor mész már nyugdíjba?”, fogta magát, és elment. Nem nyugdíjba, Afrikába. Azt mondja, ez a vállalás szellemileg és lelkileg is fiatalon tartja, és jó leckéket ad munkabírásból, emberségből.

8 lófarok verzió a nyár legmelegebb napjaira

Mikor úgy érzed, az utca szaunává változott, jól jön egy kényelmes hajviselet.

Hírességek, akik csaknem nagymama korban szültek

Negyvenöt évesen egy nő tulajdonképpen már a klimatérium csendes felvezető szakaszába lép, de egyre gyakrabban fordul elő, hogy aki későn állapodott meg, nehezen találta meg az Igazit, csak ekkortájt vág bele a családalapításba. Itt van mindjárt 13 híres nő, akik bevállalták a késői anyaságot.

Unod a meleget? Nézegess hűs, zimankós, havas fotókat

Tudományos megfigyelések szerint a hideget ábrázoló fotók pszichésen csökkentik a hőérzetet. Kipróbáltuk és nálunk működött!

5 tuti tipp az alkohol semlegesítésére

Bizonyára a legtöbbünkkel megesett már, hogy ünnepi alkalmak során vagy éppen legnagyobb szívbánatunkban a pohár fenekére néztünk, melyet másnapra már egész biztosan erősen meg is bántunk.

Miért olyan nehéz hagyni kirepülni a gyerekemet?

Második élet adatik a nőnek azzal, hogy gyereke születik. Véget ér az az élete, amelyben önálló lényként tekinthetett magára. Onnantól haláláig anya lesz, csak éppen ezzel az anyasággal egyre kevesebb konkrét teendője van.

Pszichopaták a filmvásznon – miért tartjuk őket vonzónak?

Hogyan lehet szeretni egy sorozatgyilkost? Szimpatizálni egy szkizofrén páriával, akit az erőszak fűt? A forgatókönyv íról ezt is megoldják, nyilván.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

5 lapszám 3475 Ft helyett 2075 Ft-ért, lapszámonként 695 Ft helyett 415 Ft-ért

Csak 2075 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem