Sophie Turner és Kit Harington együtt sírtak egy hotelszobában

Borítókép: Sophie Turner és Kit Harington együtt sírtak egy hotelszobában Forrás: youtube
A Sansát játszó színésznő kis betekintést is adott a rajongóknak a Trónok harca hetedik évadába.

A Stark család (még életben levő) tagjai mindenben számíthatnak egymásra, nemcsak a sorozatban, hanem a valóságban is. Erről beszélt nemrég Sophie Turner (Sansa): a színésznő gyakorlatilag csak szuperlatívuszokban tud nyilatkozni kollégiáról, Kit Haringtonról (Jon) és Maisie Williamsről (Arya).

„Úgy érzem, mi vagyunk a világ legnagyobb családja” – nyilatkozta Sophie a People magazinnak, arra utalva, hogy milliók figyelik minden lépésüket.

Minden pozitív komment után tíz negatívot kap az ember. Nem könnyű ezt bírni, de szerencsére a legjobb emberekre támaszkodhatom.

A most 21 éves Turner még csak 12 volt, amikor részt vett a Trónok harca első meghallgatásán, és eltartott egy darabig, amíg a sorozatbeli testvéreivel barátok lettek. „A tudat, hogy együtt akarunk lógni a forgatásokon kívül is – ez talán a legfontosabb, ami összeköt minket.”

Forrás: Getty Images

Sophie Turner egy meglehetősen személyes pillanatot is megosztott az interjúban, amelyet Kit Haringtonnal élt át.

„Együtt sírtunk, Kit és én – ismerte el Turner. – Ez volt talán az egyik legfontosabb momentum, amitől erősebb lett a kapcsolatunk. Ültünk egyikünk hotelszobájában és arról beszélgettünk, hogy jól vagyunk-e, s hogyan mennek a dolgok.”

Néha ráírunk egymásra, hogy lássuk, minden oké-e a másikkal, és ez mindig nagyon sokat jelent.

A most kezdődött hetedik évadról persze nem árult el sokat a Sansát játszó Sophie, de azt azért elmondta, hogy a korábbi problémák maradnak.

Sansa megkérdőjelezi Jon döntéseit és parancsait; Jon nem hallgat Sansára. Szóval ugyanaz… Hogy milyen messzire mennek el a dolgok, azt majd meglátjuk. Az biztos, hogy mindez túlmegy a szokásos testvérhajcihőn. Két ember hatalmi harcáról van szó.

Reméljük, a hetedik évadban nem kell egyikük pártját fognunk a másikkal szemben! Ti mit gondoltok?

És azt tudtad, hogy Sophie Turner kérte, gyilkolják meg a karakterét? A galériára kattintva elolvashatod, miért (és még több más hasonló történetet):