Zavar, hogy mindig kilóg a melltartód a ruhád alól? - Itt vannak a legjobb trükkök!

Borítókép: Zavar, hogy mindig kilóg a melltartód a ruhád alól? - Itt vannak a legjobb trükkök!
Neked is ismerős a probléma?

A nyári meleg minden szempontból feladja nekünk a leckét. Az egyre lengébb ruhákban Houdini legyen a talpán, aki el tudja rejteni a melltartóját. Tudjuk, hogy nem szép, ha kilóg, ha átlátszik, ha szem előtt vannak a pántok, de a szemfényvesztéshez több kell, mint puszta akarat. Nézd végig tippjeinket!

1. A ruha kivágásához válassz melltartót!

Sokszor már egy új fazon beszerzése megoldja a problémát. Kaphatóak a szaküzletekben elöl mélyen kivágott és pántnélküli darabok is, amelyek – a sztenderd melltartókkal ellentétben– újszerű kialakításuk miatt jobban variálhatók. Először érdemes pántnélküli változattal próbálkozni, ami szinte minden trükkösebb felsőrészre megoldást jelent – igaz, hogy C-s kosárméret felett nehéz megfelelő kivitelezésűt találni, viszont a szilikonszegélynek köszönhetően garantáltan a helyén marad.

2. Mély hátdekoltázs

Az utóbbi években a hátunkat mutogatni legalább annyira szexi, mint a dekoltázsunkat bevetni a férfiak érdeklődésének felkeltése érdekében. Csakhogy a képbe nem rondíthat bele egy oda nem illő melltartó, ugye? Szerencsére már erre a problémára is megvan a megoldás, így bátran viselhetsz melltartót mély nyak- illetve hátkivágású ruhák alá is. Szerezz be olyan darabot, aminek a pántja többféleképpen variálható, de ha ránk hallgatsz, nem is veszel fel melltartót.

3. A jolly joker

Ha még így sem sikerül elkerülni a villantást, akkor jöhetnek ezek az öntapadós, párnázott, vállpánt és hátrész nélküli melltartók, amelyek tökéletesen illenek a vállpánt nélküli és a nyitott hátú ruhák alá. Ezeket általában szilikonos változatban lehet beszerezni, s teljesen hozzátapadnak a bőrhöz, ám a hirtelen mozdulatokkal jobb, ha vigyázol.

4. Lehet, hogy melltartót villantani mégis szexi?

Bár összeállításunk arról szól, miként kerüld el, hogy kilógjon a melltartód a ruhád alól, most meghazudtoljuk magunkat, és itt megemlítenénk, hogy idén villantani igenis szexis. Szerezz be egy csipkés vagy hímzett bralettet, ugyanis ha egy ilyen darab lóg ki a ruhád alól, az ebben a szezonban bőven belefér.

5. És még pár apróság

Érdemes beszerezned még néhány kiegészítőt is, ami tovább javítja az összképet. A testhez simuló darabokhoz érdemes használnod bővítőpántot, s az alsóneműd kevésbé üt át.

A kétoldalú szilikon ragasztóval pedig rögzítheted az elálló részeket, de a szétnyíló ingedet is meghackelheted vele, csak egyet kerülj el, a szilikonos melltartópántot, mert az semmire sem megoldás!

Kíváncsi vagy, hogy a kilógó melltartópánton kívül még mik a legcikisebb nyári divatbakik? Nézd meg a galériánkban!