Jennifer Lopeznek exférje, Marc Anthony mutatja be álmai férfiját új, trópusi hangulatú videójában

Borítókép: Jennifer Lopeznek exférje, Marc Anthony mutatja be álmai férfiját új, trópusi hangulatú videójában
Bárcsak minden elvált nőnek ilyen lenne a kapcsolata az exével! :D

Jennifer Lopez bő harminc éves karrierje során eléggé bizonyította a sokoldalúságát. Nemcsak filmekben és tévésorozatokban játszik és tánctehetségkutatóban zsűrizik, hanem lemezeket ad ki, turnézik, elképesztően meredek koreográfiákat táncol végig a színpadon, s nemrég könyvet is írt – és persze mindemellett 9 éves ikreit, Maxet és Emme-et neveli. Most jelent meg második spanyol nyelvű lemeze, amelyről az első single videó a napokban jött ki, és érdekes fordulat, hogy az énekesnő exférje és ikrei apukája, Marc Anthony is felbukkan benne.

Anthony amúgy executive producerként működött közre a lemezen, és a videó pont úgy indul, hogy a volt házaspár és egy jóképű idegen (Khotan Fernandez mexikói színész játssza) beszélnek az új sláger arculatáról. Egy trópusi hangulatú videó kerekedik ki belőle – a Ni Tú Ni Yo ("Se te, se én") –, egy reggaeton-szósszal leöntött klubszám a váratlanul felbukkanó, mindent elsöprő, szabálytalan szerelemről, s a kubai Gente de Zona banda tagjai működnek közre benne.

Ez az egyik legjobb album, amit az utóbbi időben készítettem és nagyon büszke vagyok rá

nyilatkozta még áprilisban JLo, hozzátéve, hogy új barátja, Alex Rodríguez az első számú rajongója a zenéjének, és azt sem rejtette véka alá, hogy a Ni Tú Ni Yo témáját részben az ő szerelmük ihlette.

Na? Jelentkezzen, aki képes ilyet összehozni a volt férjével.

Addig is olvasgassátok ex-sztárpárok vallomásait arról, milyen a válás után is közösen nevelni a gyerekeket: