5 ok, amiért az intelligens emberek sokszor nehezen találnak párt

Borítókép: 5 ok, amiért az intelligens emberek sokszor nehezen találnak párt
Nem véletlen, hogy a legszuperebb lányok maradnak sokáig egyedülállók!

Nagyon sokszor előfordul, hogy pont az okos, értelmes, szép lányok nem találnak maguknak párt. Ők azok, akik csodálkozó pillantásokat kapnak minden egyes alkalommal, amikor szóba jön, hogy még mindig szinglik. Miért van ez így? Sokan erre valószínűleg rávágnák, hogy biztosan válogatósak, de valójában a legtöbb esetben közel sem ez a helyzet. Egyszerűen csak arról van szó, hogy az intelligens emberek mindig kicsit nehezebben találják meg az igazit. Az alábbi okok pedig ebben nagy szerepet játszanak!

1. Mindent túlgondolnak

Mivel fontos számukra minden részlet, általában a legapróbb dolgokat is analizálják a srácban, akivel randizni kezdenek. Ha valami pedig gyanakvást ébreszt bennük, nem adnak esélyt arra, hogy összetörjék a szívüket. Mindig összevetik magukban az előnyöket és a hátrányokat, mielőtt egyáltalán komolyan ismerkedni kezdenének valakivel.

2. Nagyon függetlenek

Jól megvannak egyedül is, és teljesen hozzászoktak a függetlenséghez. Nincs mellettük senki, aki megnehezítené az életüket, és tudják, hogy bármilyen döntést meghozhatnak egyedül, azt nem kell előtte mással is megbeszélni. Ezért nehezebben engednek be valakit a megszokott rutinjukba; ha mégis megteszik, előtte biztosra akarnak menni, hogy ő az igazi.

A másik három okot IDE KATTINTVA tudod olvasni!