Napi horoszkóp július 6.: a Mérlegek végre megérezhetik a siker ízét, a Vízöntők fontos ügyért harcolnak

Borítókép: Napi horoszkóp július 6.: a Mérlegek végre megérezhetik a siker ízét, a Vízöntők fontos ügyért harcolnak Forrás: kaboompics.com
Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópodat, mert izgalmas dolgokat üzentek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP július 6.

KOS (március 21.-április 20.)

Végre befejezel egy elég kimerítő és felelősségteljes feladatot, amely rengeteg energiát kivett belőled. Épp ezért alig várod, hogy átadhasd magad a pihenésnek, hisz kezdtél már nagyon belefáradni a vesszőfutásba mind fizikailag, mind pedig mentálisan. Most azonban nincs több kötelezettség, eljött az idő, hogy lazíts, hogy kikapcsolj, felejtsd el a munkát és irány a vízpart! Olyan elfoglaltsággal töltődj fel, amelyhez kedved van, engedd, hogy a délután csak rólad szóljon! A feladatok megvárnak, égető ügyet ugyanis nem hagytál hátra, ráérsz tehát pihenés után visszaszállni a mókuskerékbe!

BIKA (április 21.-május 21.)

A teljesítményedet tekintve örökké elégedetlenkedsz, épp ezért hajlamos vagy az önvádra, s ha valami nem sikerül, rendszerint elsőként lendíted magasba a karod, ha a felelősség vállalásáról van szó. Ez nagyon nemes dolog, ám egy idő után hatalmas görcs lesz az életed, folyton arra koncentrálsz majd, nehogy hibázz. Hidd el azonban, földi halandóként te sem vagy tökéletes, neked is megengedett a hibázás lehetősége! Ha valami nem úgy sül el, ahogyan szeretted volna, rá se ránts, igyekezz kijavítani a dolgot, de nem kell a kétségbeesett bűntudatba menekülnöd, hisz bármilyen hihetetlen, ez másokkal is ugyanúgy előfordulhat! Élvezd az életet!

IKREK (május 22.–június 21.)

Folyamatosan igyekszel mindenen rajtatartani a szemed, szereted, ha a te kezedben a gyeplő. Ez azonban rendkívül fárasztó, hisz képtelenség egy személyben mindent ennyire szoros kontroll alatt tartanod. Ne ragaszkodj görcsöen az elveidhez, próbálj lazítani, mert vannak dolgok, amiket úgysem tudsz irányítani. Maradj határozott, igyekezz magabiztosan viselkedni minden szituációban, váratlan helyzetekben is, s ha így él, nem lehet olyan akadály, amit ne tudnál megugrani! Nem kell mindig, mindenről tudnod, elég, ha arra koncentrálsz, ami téged érint!

RÁK (június 22.–július 22.)

Túl sok mindenki problémáját veszed a nyakadba, ettől érthető módon úgy érzed magad, mintha kifacsartak volna. Egyfelől azonban nem kell mártírként mindenhol ott lenned és mindenkit megmentened saját magától, hisz te is halandó ember vagy! Másfelől nem tudod objektíven vizsgálni azokat az élethelyzeteket, amelyeket csupán kívülállóként látsz. Harmadrészt, amíg mások problémáival foglalkozol, nem marad időd a saját életedre. Épp ezért, noha nagyon büszke lehetsz magadra, igyekezz kevesebb terhet és felelősséget magadra venni, mert hosszútávon ez nem lesz jó sem neked, mások gondjait pedig képtelen vagy megoldani!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Komoly felelősséget tesznek a válladra, amire egyáltalán nem számítottál a hétvégére. Az emiatt érzett frusztráció teljesen rányomja a bélyegét a hangulatodra és a közérzetedre, elég feszültté válsz, ami a környezetednek is feltűnik. Hidd el, attól, mert minden szembejövőn igyekszel levezetni a benned lévő feszültséget, jobb nem lesz a helyzet, maximum magadra haragítasz számodra fontos embereket. Tekints úgy a problémára, hogy neked ezt most mindenképp meg kell oldanod, zárd ki a külvilágot és csak erre koncentrálj! Hidd el, ha nem puffogsz egyfolytában, rá fogsz jönni, hogy nincs is olyan megoldhatatlanul nagy teher a válladon. Minden csak hozzáállás kérdése!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Mindent pontosan kiszámítottál, jó előre figyelembe vetted a lehetséges buktatókat és nehezítő tényezőket, épp ezért nem is számítasz semmiféle váratlan eseményre. Mindig jó felkészültnek lenni, mint ahogyan most is megtapasztalod, hisz váratlan fordulat következik be, ám neked van egy B-terved, nem tud kifogni rajtad ez sem. Ezzel ismét sikerül kivívnod a környezeted őszinte elismerését is, hisz igazi profik módjára viselkedsz, így méltán lehetsz büszke magadra! Csak így tovább!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Egészen eddig a napig nem merted elhinni, hogy a siker megmutatja magát, ma azonban bőséggel megtérül a korábban általad befektetett energia. Rendívül nagy lendületet ad az, hogy elérted, amiért dolgoztál és amit annyira szerettél volna. Ragadd meg a lehetőséget, hogy azoknak is megköszönd az eddigi segítséget, akik közreműködtek és hozzásegítettek ahhoz, hogy elérd a célod. Ünnepeld a barátaiddal bajnokhoz méltóan a győzelmet!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Szokatlan módon valami azt súgja, kígyót melengetsz a kebleden, és az a személy, aki a segítőkész arcát mutatja, valójában saját önös érdekeit próbálja érvényesíteni általad. Légy résen, ne engedd kihasználni magad, határozottan tudasd az érintettel, hogy pontosan tudod, mi zajlik a háttérben, és még azelőtt szabadulj meg ettől a helyzettől, mielőtt bekövetkezne a nagyobb baj!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Mindent tökéletesen kiszámoltál, nagyon gondosan figyelembe vetted a körülményeket, így magabiztosan futottál neki a a dolognak. Mivel azonban számtalan olyan befolyásoló tényező van, amit minden igyekezeted ellenére sem tudsz irányítani, így első nekifutásra nem sikerül megugranod ezt az akadályt. Ennek ellenére nincs okod kesergésre, ne gondolkodj azon, mi lett volna, ha másképp csinálod, csak arra fókuszálj, hogy a következő kísérlet sikerüljön! Mert hogy lennie kell egy következőnek is, különben örökké bánni fogod!

BAK (december 22.–január 20.)

A mai napon minden adott egy romantikus élményhez, olyasvalaki akad az utadba, aki az első pillanatban ugyan kifejezetten antipatikus, de második benyomásra eléggé imponál, ahogy megpróbál megnyerni magának. Amennyiben látsz fantáziát a dologban, érdemes egy esélyt adnod neki, légy azonban óvatos, hisz ha beleéled magad, a bukás esélye sem kizárt! Ne láncold rögtön magadhoz, mert futva fog menekülni előled! Csak okosan keverd a kártyákat!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Számodra nagyon fontos dologért küzdesz, bármire hajlandó vagy azért, hogy elérd a célodat. Miközben megállíthatatlanul menetelsz előre, ügyelj arra, hogy ténykedéseknek mások ne áldozatául, nem kell ugyanis senkin keresztülgyalogolnod ahhoz, hogy végül megkaparinthasd azt, amiről úgy gondolod, jár neked. Maradj minden körülmények között hű magadhoz, igyekezz korrekt versenytárs lenni, mert így sokkal nyugodtabb lelkiismerettel állhatsz majd a dobogó legfelső fokán!

HALAK (február 20.–március 20.)

Túl komolyan veszel valamit, de miatta egyelőre kár agonizálni, nincs ugyanis akkora jelentősége a dolognak, mint amennyire aggódsz. Koncentrálj a jelen helyzetre, a tőled telhető legnagyobb lendülettel rugaszkodj el, mert most sokkal fontosabb az, hogy kifogástalan munkát adj ki a kezedből. A jövő pedig bármit hozhat, nem érdemes matekozni ezen, hisz bárhogyan alakulhat az élet, úgysem lesz befolyásod felette!