ITT A PAPUCSOK SZEZONJA!

Borítókép: ITT A PAPUCSOK SZEZONJA!
A Kneipp lábápoló termékcsaládjával otthon is könnyedén megoldhatjuk ezen igénybevett területek ápolását!

Első lépésként jöjjön egy rövid áztatás a Kneipp lábápoló fürdőkristályban, amely gyengéden serkenti a vérkeringést és hatóanyagaival egy jóleső fürdő készíthető vele. Ez könnyen oldódó kristályok keveréke természetes termálsóval. A természetes körömvirág-kivonat regenerálja a bőrt és jótékonyan ápol. A rozmaring éterikus olaja serkenti a vérkeringést és élénkíti a fáradt, égő lábat.

A Kneipp lábápoló vaj az egész láb, talp területére használható. A hatása: értékes ápolás, gyors felszívódás. A Kneipp lábápoló vaj védi és ápolja a száraz és igénybe vett lábakat, s segít megelőzni a bőr berepedését és a bőrkeményedést. A nedvességmegkötő hatású urea mellett bőrnyugtató panthenolt és bőrvédő E-vitamint tartalmaz. A friss illatú lábvaj rendkívül kiadós és könnyű eloszlatni.

A természetes körömvirág-kivonat különösen alkalmas a láb és egyéb érzékeny, igénybe vett bőrfelületek regeneráló és jótékony ápolására. A rozmaring éterikus olaja serkenti a vérkeringést és élénkíti a fáradt, égő lábat. A shea vaj kellemesen puha érzetet kelt, gyorsan beszívódik – zsíros érzet hátrahagyása nélkül.

A Kneipp bőrkeményedés elleni krém extra hatékony regeneráló hatással bír, körömvirággal, rozmaringgal és 25 százalék ureával. Csökkenti a bőrkeményedést 7 nap használat után*, segít megelőzni a láb gombásodását.
A regeneráló jojobaolaj, valamint a bőrnyugtató panthenol és a bőrpuhító allantoin gazdagon ápolják a bőrt. A természetes körömvirág-kivonat különösen alkalmas a láb regeneráló ápolására, még az érzékeny és igénybevett részeken is. A rozmaring éterikus olaja életre kelti a fáradt és égő lábakat. A regeneráló, bőrkeményedés elleni krém hatékonyan és gyorsan csökkenti a bőr repedéseit és kérgesedését, a bőr visszanyeri rugalmasságát és ellenálló-képességét. Cukorbetegek is használhatják.

www.kneippmagyarorszag.hu