Egyszerűen nem hisszük el, hogy tényleg Lena Dunham van ezen az aktfotón

Borítókép: Egyszerűen nem hisszük el, hogy tényleg Lena Dunham van ezen az aktfotón Forrás: Getty Images
A Csajok alkotója már megint aktszelfit posztolt magáról… csakhogy ez mintha nem is az ő teste lenne!

Emlékeztek Lena Dunhamre? Tudjátok, az a nagyon vicces nőszemély a Csajok tévésorozatból, aki váltig állítja, hogy sohasem zavarta átlagos, semmilyen-hollywoodi-mércébe-nem-illő külseje…

Forrás: Getty Images
Lena, 2013

És aki mindig is gátlástalanul mutogatta az idomait – a tévésorozatban éppúgy, mint az Instagram-oldalán…

Nos, ez a Lena nemrég ismét kitett magáról egy pucér fotót az Instagramra, csakhogy most már így néz ki:

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Azt eddig is tudtuk, hogy az író-színész Dunham sokat fogyott, miután endometriózisa miatt keményen edzeni kezdett, de ez most kezd túlzás lenni… vagy nem?

A fenti Instagram-posztban amúgy Lena talán először vallja be, hogy bár neki sosem volt baja a testével, azt mindig tudta, hogy másoknak lesz:

Hány évet töltöttem azzal, hogy szerettem ugyan a testem, de úgy gondoltam, hogy az mások számára nem szerethető… és csak arra szolgál, hogy a gúny céltáblája legyen. Én magam gúnyoltam ki, hogy mások már ne tehessék meg. Semmit sem bánok ebből – ez az én művészetem, és ez volt az igazság –, de most, 31 évesen, túl a poklok poklán és újra egészségesen és tűrve mások véleményzáporát a fizikumommal kapcsolatban, mérhetetlen nyugalommal tölt el a gondolat, hogy ez a körte formájú mézesbödön éppúgy alkalmas arra, hogy megnevettesse az embereket, mint arra, hogy közszemlére legyen téve, mint egy 2004-es pin up lány.

Az aktképe pedig, Lenát ismerve, csak azért nem teljesen akt, hogy le ne tiltsa az Instagram, mint a #FreeNipple mozgalom korábbi tagjait.