Apa sosem fog felnőni! - Vicces képsorok, amelyek bizonyítják, hogy néha még apa is tévedhet!

Borítókép: Apa sosem fog felnőni! - Vicces képsorok, amelyek bizonyítják, hogy néha még apa is tévedhet! Forrás: gettyimages
Csak őszintén: kivel esett már meg hasonló?!

Vannak olyan helyzetek, amelyeket még apa sem láthat előre. És olyanok is, amikor akaratlanul is kicsit elszámolja magát. Vagy olyanok, amikor nem olyan "kúl" módon sül el egy átütő ötlete, ahogyan tervezte.

Azonban mindegyik helyzetben az a közös, hogy apa irtó lazán veszi az akadályokat. Megrázza magát, vagy épp megszakad a röhögéstől, de nagy galibát igazából sosem csinál.

A most következő összeállításban, - amelyet a FailArmy Facebookos oldal készített-, olyan pillanatok elevenednek meg, amikor az apukák maguk is olyanok, mint a rosszcsont gyerekek és nem látják előre, hogy egy-egy mozzanat a vártnál bénábban is elsülhet. Míg nézitek, őszintén gondoljátok végig magatokban, veletek hányszor történt már hasonló, nevessetek egy jót magatokon és egymáson, és ha van merszetek írjátok meg nekünk hasonló élményeiteket, vagy töltsetek fel videót, képet kommentben a cikk alá!

A mi vicces videónk:
Fájl kiválasztása