7 illetlen dolog, amit soha ne csinálj az edzőteremben!

Borítókép: 7 illetlen dolog, amit soha ne csinálj az edzőteremben! Forrás: brightside.me
Ezektől borsódzik a hátunk az edzőteremben...

Ismered azt az érzést, amikor megérkezel az edőterembe, és egy szöget sem lehetne leejteni az öltözőben, mert egy-két ember teljesen beköltözött az öltözőpadokra, a padlóra, sőt még sokszor a zuhanyzóba is? Ha igen, akkor pontosan tudod, miről beszélünk, amikor azt mondjuk: "az edzőterem mindenkié". Most 7 olyan zavaró, idegesítő szokást gyűjtöttünk össze, amit sajnos sokan csinálnak az edzőteremben, és amire azért persze nekünk sem árt picit jobban figyelnünk.

AMIT MI MINDEN ALKALOMMAL MAGUNKKAL VISZÜNK A TEREMBE:

# Két típusú ruházat

Rövid- és hosszúnadrág, ujjatlan felső és rendes póló. Sosem tudhatjuk, mikor romlik el az idő, ha szabadban edzünk, és akkor is jól jön a biztosíték, ha az egyik szereléssel valami baleset történik – például kilyukad vagy elszakad.

# Mikroszálas törölköző

Ez a fajta sporttörcsi gyorsan magába szívja a nedvességet és nagyon hamar megszárad. Olyat választunk, amit egészen kicsire össze tudunk hajtogatni, hogy ne foglaljon túl sok helyet a táskánkban.

#Jó sok hajgumi

Mert ugyebár pont akkor nem szoktunk találni a táskánkban, amikor a legjobban kéne. Épp ezért egy egész csomagot tartunk az edzős cuccunkban, hogy a hajunk ide-oda lobogása ne legyen akadály a mozgás ideje alatt.

# Szűrős kulacs

Tele kellemesen hideg vízzel. A szűrők segítenek megszűrni a klórt és egyéb káros anyagokat az ivóvízből, és esetleg értékes magnéziumot is adnak az italodhoz.

# Snack, müzliszelet

Hogy edzés előtt vagy után pótolni tudjuk a szükséges energiát. Általában valamilyen gyümölcsös verziót választunk, amiből már bőven van bioválaszték is.