Amikor Kate Middleton még csak kísérletezett a ruhákkal – 20 fotó, ami akkor készült, amikor Katalin és Vilmos csak randizgattak!

Borítókép: Amikor Kate Middleton még csak kísérletezett a ruhákkal – 20 fotó, ami akkor készült, amikor Katalin és Vilmos csak randizgattak!
Katalin hercegné stílusa most maga a tökély, ám volt idő, amikor ő sem mindig tudta, mi áll jól neki.

Teljesen normális, ha az ember fiatalon még kísérletezik a stílusokkal. Kate Middleton pedig sosem volt divatbolond csajszi: számára a ruhák a praktikumot jelentették. Ez akkor sem változott meg, amikor összejött Vilmos herceggel, és jól tudta, hogy sokszor kerül majd címlapra. Persze amióta hercegné lett, már egy egész csapat segít neki kiválasztani a legstílusosabb ruhákat, ám korábban, mint minden földi halandó, ezt egyedül oldotta meg. És ha hiszed, ha nem, viselt ő érdekes dolgokat, amikor még senki sem szabta meg, meddig érjen a szoknyája és mikor kerüljön tiara a fejére. Akkor még gyakran hordott farmert, de volt, hogy spagettipántos trikóra vagy laza kisruhára esett a választása. Ha kíváncsi vagy Katalin régi szettjeire, kattints ide!

Na, hogy tetszik az egykori Kate Middleton öltözködése?