Mi történhetett? Kirsten Dunst elsírta magát a vörös szőnyegen

Borítókép: Mi történhetett? Kirsten Dunst elsírta magát a vörös szőnyegen
Épp Sofia Coppola legújabb filmjének, a Csábításnak a díszbemutatóját tartották tegnap este Cannes-ban, mikor valami olyan történt a vörös szőnyegen, amit csak ritkán látni.

Először minden a szokványos kerékvágásban ment, Coppola a tőle megszokott közömbösséggel állt a fotósok elé, Elle Fanning ismét elképesztő estélyibe bújt, Nicole Kidman szerintünk haza sem ment, annyi filmmel lép idén a vörös szőnyegre, Colin Farrell frissen borotvált arcával törte ripityára képzeletben a női szíveket, no de Dunst... nála valami tényleg eltört.

Bár a színésznő eddig nem adott magyarázatot a szokatlan jelenetre, mi arra tippelünk, hogy nem valami nagy dráma szemtanúi lehettünk, ezek inkább a boldogság könnyei voltak, mintsem a szomorúságé. Sofia és Elle is mosolyogva reagáltak a helyzetre, végül pedig már Kirsten is jókedvűen integetett a lépcső tetejéről.

Talán túlhajtotta magát a színésznő? Hisz a Cannes-i felhajtás nem csak csupa szórakozás, mert nagy nyomás nehezedik a sztárokra. Mi azért kíváncsian figyeljük, hátha elárulja majd, hogy mi volt a könnyek oka, mindenesetre Dunst érzelmes pillanata jó emlékeztető, hogy a hírességek is valódi emberek, valódi érésekkel, és ha sírni kell, akkor sírni kell.

Csábítás