A legjobb dolgok ingyen vannak – íme 12 példa

Borítókép: A legjobb dolgok ingyen vannak – íme 12 példa Forrás: Getty Images
Élvezd ki a napsütést, a friss levegőt, tegyél egy kiadós sétát, aztán aludd ki magad. Ja és ne feledkezz meg a barátaidról sem...

1. A napsütés. A kora reggeli első napsugaraknál tényleg nincs menőbb.

2. Az árnyék. Nyáron legalább olyan fontos, mint maguk a cirógató napsugarak. Mindenkinek szüksége van hűsölésre.

3. A víz. Ha csak tehetem, vízparton időzöm. Általában a Duna partján, gyakran a Balatonnál, évente legalább egyszer a tengernél. A víz látványa kitisztítja a fejem.

4. A levegő. Néha azért vagyok képtelen felkelni, mert a hajnali szellő simogatja a testemet, miközben az ágyon fekszem, és nem akarom, hogy ez az érzés valaha véget érjen.

5. A pihenés. Ha nem alszom legalább 7 órát, kibírhatatlan vagyok, öszzevissza eszem, képtelen vagyok koncentrálni a munkában, és másnap reggel fáradtan ébredek. A megfelelő pihenés nélkülözhetetlen és ráadásul ingyen van!

6. A testmozgás. A jóga, a séta, a tornázás mindenképpen ingyenes.

7. A természet. Oda nem kell belépőjegyet váltani, viszont korlátlan ideig szemlélheted a hajladozó fákat, hallgathatod a madárcsicsergést és vizsgálgathatod a levelek erezetét.

8. A szex. Ezen meg mit kell magyarázni? Talán a legjobb és legfontosabb ingyenes dolog a világon.

9. Az ölelés. Nincs jobb, mint egy meleg ölelés valamelyik szerettedtől. Azonnal jobban érzed magad tőle, sőt, kutatások szerint még a vérnyomást is csökkenti.

10. Az internet. Bizony, az is ingyen van és életünk egyik legfontosabb része. Már bele sem gondolunk, annyi dolgot megold. Te mikor vettél a kezedbe utoljára lexikont?

11. A család és a barátok. Őket nem lehet alá- vagy fölébecsülni. Olyan is van köztük, aki bármit megtesz érted és te is érte. Meghosszabbítják az életedet.

12. A mosoly. Jobb kedvre derít akkor is, ha éppen az égvilágon semmi okod rá. Ha rámosolyogsz egy idegenre, máris jobban összetartoztok.