Ezt a 7 szokást kellett bevezetnem, hogy végre-valahára lefogyjak – a 6. különösen meglepő lehet

Borítókép: Ezt a 7 szokást kellett bevezetnem, hogy végre-valahára lefogyjak – a 6. különösen meglepő lehet Forrás: Getty Images
Fogyni egyáltalán nem könnyű, a kulcs tehát ott van, hogy könnyen megvalósítható és hosszú távon fenntartható szokásokat vezessünk be.

Anna világéletében aktív volt, sokat sportolt – főleg jógázott –, mégis fölszaladt rá 8 kiló. Ekkor személyi edzőhöz fordult egy fitneszklubban, aki a legnagyobb meglepetésére nem kalóriaszámlálást vagy napi 5 óra edzést irányzott elő számára, hanem egyszerű, könnyen, hovatovább hosszú távon is betartható szokásokat. Miközben Anna fogyott és erősödött, számtalan olyan dologgal szembesült, amely még neki is új volt. Például:

  • mindenki képes nehezebb súlyzókkal dolgozni, a lényeg a fokozatosságban van
  • ha nem figyel oda az ember, a táplálékbevitele nagy részét szénhidrátok teszik ki, ezért ezen a téren tudatosabbnak kell lennünk
  • az alkohol nemcsak cukortartalma miatt árt, hanem az erősítő edzéseket is aláaknázza

Anna végül testzsírjának 4 százalékát adta le néhány hónap alatt, és erősebbnek érzi magát, mint valaha. Most elmondja, mik a legfontosabb változatások, amelyek az egészségesebb életmódhoz vezettek. Kattints a galériára és győződj meg róla, hogy még neked is lehet újat mondani!