Ez az apuka egy játékbabát vitt el vásárolni – elképesztő történet van mögötte!

Borítókép: Ez az apuka egy játékbabát vitt el vásárolni – elképesztő történet van mögötte! Forrás: boredpanda.com
Egy játékbaba társaságában ment vásárolni egy amerikai apuka; az adománybolt alkalmazottja megkérdezte, hogy miért és a válasz annyira meghatotta, hogy a történetet közzétette a Facebookon. Később megszólalt maga az érintett apa is.

Bejön ez a csávó az adományboltba és hát... jó nagydarab az illető. Tetoválások vannak a nyakán és a karján, a tarkójára pedig egy koponya van varrva, de akkora, mint az öklöm. Az ingén „Büntető” feliratot visel. Csak úgy árad belőle a nyers erő, a férfiasság, miközben... egy játékbaba van a bevásárlókocsi gyerekülésébe ültetve. Rákérdeztem, és elmesélte, hogy ez a lánya babája, Davey-nek hívják és a kislány megkérte, hogy vásároljon a babának ruhákat. Úgyhogy beült a kocsijába, idejött, vett két kezeslábast, és aztán még elment a Walmart áruházba, hogy zoknit vásároljon a babának. Nem tudtam elhinni, milyen gyengéden gondoskodik a lánya babájáról...

Azt hiszem, a gyereknevelésnek ez a magasfoka elismerést érdemel. Ez a fickó feladta a büszkeségét és elment ruhákat shoppingolni egy játékbabának csak azért, hogy boldoggá tegye a lányát... ha ez nem szeretet, akkor nem tudom, mi az.

A Facebook-posztot több tízezren megosztották, és odáig fajult a dolog a közösségi médiában, hogy végül megszólalt maga az apa is. Ezt posztolta: