Itt az új, színtelen kávé, amitől fehérek maradnak a fogaid

Borítókép: Itt az új, színtelen kávé, amitől fehérek maradnak a fogaid
Egy szlovákiai testvérpár, Nagy Ádám és Nagy Dávid fejlesztette ki, és mentes a mesterséges aromáktól, valamint a tartósítószerektől.

Egyre távolibb álom a ragyogó, hófehér mosoly, mégsem bírsz lemondani a kedvenc kávédról? Engedd meg, hogy bemutassuk „a világ első színtelen kávéját”.

A CLR CFF néven futó produktumot egy szlovákiai testvérpár, Nagy Ádám és Dávid fejlesztette ki, és állításuk szerint a kávé nem tartalmaz tartósítószereket, mesterséges aromákat, stabilizátorokat és cukrot vagy bármilyen édesítőszert.

„Mindketten szenvedélyes kávéfogyasztók vagyunk. Sok más embertársunkhoz hasonlóan mi is küzdöttünk fogzománc-elszíneződéssel. Semmi sem volt elérhető a piacon, amely kielégítette volna a szükségleteinket, így aztán úgy döntöttünk, hogy megalkotjuk a saját receptünket” – magyarázza a brit Evening Standardnek Nagy Dávid, aki az eljárás részleteiről mélyen hallgat.

Forrás: Facebook

A CLR CFF palackokban kapható, és nemrég került két londoni organikus és bio (!) üzletlánc polcaira, valamint az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában online is megrendelhető. „Hidegen fogyasztva a legjobb” – áll a csomagolásokon.