8 éves kölyök megnézte a Youtube-on, hogy kell autót vezetni, majd elfuvarozta a tesóját a mekibe

Borítókép: 8 éves kölyök megnézte a Youtube-on, hogy kell autót vezetni, majd elfuvarozta a tesóját a mekibe Forrás: gettyimages
Egyrészt minden szülő rémálma, másrészt végül szerencsére senki sem sérült meg.

Vasárnap este 8-kor egy nyolcéves ohiói fiú a húgával együtt beült az apja furgonjába és elhajtottak a közeli McDonald'sba egy sajtburgerért.

A kölyök korábban a youtube-on nézett meg egy tutorialt az autóvezetésről. Az még nem világos, mondták a clevelandi Fox 8-on, hogy érte el a pedálokat.

Mindenesetre miután a szülőket elnyomta a tévé előtt az álom, a két kölyök kisettenkedett a házból, beültek a kocsiba és útnak indultak.

A kisfiú másfél kilométeren át vezette az autót, ezalatt áthajtott négy kereszteződésen és egy vasúti vágányon, többször kanyarodott és a szemtanúk szerint – akik értesítették a rendőrséget – végig betartotta a közlekedési szabályokat, köztük a sebességkorlátozást is.

Szerencsére egy családi ismerős is a McDonald'sban tartózkodott, amikor a gyerekek megérkeztek, és ő értesítette a nagyszülőket. Mire kiérkeztek a rendőrök, a két testvér már el is fogyasztotta a sajtburgerét. Az eset nyomozás alatt áll.

Mostantól még jobban vigyázunk, hogy elrejtsük a slusszkulcsot, és ti??

Ez a cikk eredetileg az evamagazin.hu oldalon jelent meg.