10 dal Halász Judittól, ami visszarepít a gyerekkorodba

Borítókép: 10 dal Halász Judittól, ami visszarepít a gyerekkorodba Forrás: kulturkozpont.hu
Ugye te is ismered valamennyit? Kívülről!

Boldogok vagyunk, hogy ünnepi lapszámunk alkalmából a páratlan hangú Halász Judit köszönti címlapunkon, és szülinapi oldalunkon is az olvasókat!

Büszkén érezzük magunkénak azt a sok-sok kedves dallamot, amelyen generációk nőttek fel, és amelyeket még a mai napig dúdolunk gyermekeinknek. A dal örök, és a belőle áradó szeretet eljut minden gyerekhez és felnőtthöz. Egész biztosak vagyunk benne, hogy a te családodban is volt egy-egy kedvenc Halász Judit dal, ami ha ma felcsendül, képzeletben visszarepülsz a kisszobádba, ahol anyukád feltette a lemezt, vagy elindította neked a kazettát. Szerencsére ez ma sincs másképp, hiszen kevés dolog lehet olyan természetes, mint amikor a saját gyerekednek te is elindítod a dalokat, és egytől egyig kívülről énekled vele a refrént.

Mi csak azt kívánjuk, hogy ez a dal soha ne érjen véget, és hogy viszonthallhassuk őket akkor is, amikor a mi unokánk indítja majd el a lejátszót!

Nosztalgiázz velünk, és hallgasd meg 10 kedvenc dalunkat az énekesnőtől, amik bizony visszarepítenek abba a csodálatos gyerekkorba!