Ünnepelj velünk: 10 éves az Éva magazin! A szülinapi számunk extra tartalommal és Joy-napok kuponfüzettel kapható

Borítókép: Ünnepelj velünk: 10 éves az Éva magazin! A szülinapi számunk extra tartalommal és Joy-napok kuponfüzettel kapható
Kihagyhatatlan az Éva magazin születésnapi ünnepi száma!

"...nőjön és nőjön. (...) az üzenet átmenjen és elérje a magyar nőket. Hogy a magyar nők álljanak ki magukért, ismerjék a jogaikat, merjék kinyitni a szájukat. Mint az Éva."

Ezt kívánja Pócsik Anita főszerkesztő az Éva magazinnak és olvasóinak ünnepi lapszámunkban, az Éva 10. születésnapja alkalmából. Májusi számunk kihagyhatatlan: sok-sok extra tartalommal készültünk – most először rengeteg kulisszatitkot elárulunk az Éva magazin elmúlt 10 évéről.

Forrás: Lábady István/Éva magazin

Lábady István fotóst arról faggattuk, melyek az Éva címlapfotózásának legnagyobb kihívásai, és szerzőinket is megkérdeztük, mit jelent számukra az Éva magazin, sőt, néhányukat arra is sikerült rávennünk, hogy egymással interjút készítsenek.

Így született meg – hogy csak egyet említsünk – egy egészen rendhagyó miniinterjú Szabó Borbálával Vekerdy Tamás tollából!

És ha már interjú: nem volt soha kérdés, hogy ki szerepeljen májusi lapszámunk címlapján! Halász Judittal készült nagyinterjúnkban alaposan körüljárjuk, mit is jelent ma nőnek lenni – mi benne a szépség, és melyek a legnagyobb megpróbáltatások, amikkel szembe kell néznünk.

Forrás: Lábady István/Éva magazin

Megkerestük azokat a híres anyukákat is, akik az évek során bíztak bennünk annyira, hogy bepillantást engedtek fotósunknak életük legintimebb pillanataiba. Most újra lefotóztuk őket gyerkőceikkel – hogy ezek a kölkök mekkorát nőttek!

Forrás: Lábady István/Éva magazin

A nosztalgiázás mellett természetesen a gyakorlati dolgokról, tippekről, tanácsokról sem feledkeztünk meg: alaposan körbejárjuk a kényszerbetegség tüneteit, praktikus ötletekkel szolgálunk az életben sajnos egyre gyakrabban fellépő bizonytalan helyzetek kezeléséhez, eláruljuk, hogyan lehet mindig kamerakész a sminked és a frizurád, megmutatjuk, melyek a legjobb helyek a Hebridákon és szuper recepteket hozunk akár egy közelgő szülinapi zsúrra is!

Az Éva magazin ünnepi száma extra tartalommal és Joy-napok kuponfüzettel még kapható az újságárusoknál!