Te is képes vagy arra, amire Gigi Hadid! Így viseld a melegítőnadrágot szinte bármilyen alkalomra: 6 tipp

Borítókép: Te is képes vagy arra, amire Gigi Hadid! Így viseld a melegítőnadrágot szinte bármilyen alkalomra: 6 tipp
Azt hiszed, hogy sosem fogod tudni olyan megalazán viselni a sportos ruházatot, mint ez az alig 22 éves, gazellatestű szupermodell? Hát tévedsz: most bebizonyítjuk, hogy nincs az a testalkat, amelyen ne működne a macinaci akár utcai vagy partiszett részeként is, ha a megfelelő kiegészítőkkel kombináljuk.

Érdekes időket élünk: most történik meg a melegítőnadrággal az, ami a sportcipővel az elmúlt egy-két évtizedben. Ez a kényelmes lábbeli kezdetben megrökönyödést keltve, majd egyre magától értetődőbben (hovatovább egyre gyorsabban) kúszott át a mainstream utcai viseletbe, és most ugyanezen az evolúción megy keresztül a macinaci is. Mivel a high end márkáktól a fast fashion üzletekig nagyjából mindenhol megvetette a lábát ez a trend, ezért nem lesz nehéz dolgunk, ha a mackónadrágunkat egy-egy elegánsabb utcai darabbal szeretnénk párosítani – vagy akár beújítani egy utcára vagy otthonra egyaránt adekvát melegítőt, amelyek pár ezer forintért kaphatók a plázákban.

Most a tréningnadrág-királynő, Gigi Hadid példáján keresztül mutatjuk meg, hogyan viseljétek, mivel párosítsátok a mackónadrágotokat és milyen irányba menjetek el, ha a modell választásait esetleg túl meredeknek találnátok: