Ilyen, amikor egy szexuális támadó rossz nővel húz ujjat

Borítókép: Ilyen, amikor egy szexuális támadó rossz nővel húz ujjat Forrás: boredpanda.com
Kelly futása egy átlagos sportos időtöltésnek indult, de aztán rémálom lett belőle...

Kelly a szokásos kocogására indult múlt vasárnap, a seattlebeli Golden Garden Parkban, amikor egy nyilvános mosdónál megállva egy 40-es éveiben járó férfi szexuális utalásokat tett, majd meg is támadta.

Forrás: boredpanda.com

A kezdeti rémület ellenére a sportos nő azonban felszívta magát, és az önvédelmi órákon tanultakra hagyatkozva elkezdte kivédeni a támadást, mi több, ahogy csak tudott, visszaütött zaklatójának.

Az életemért harcoltam, miközben azt kiabáltam "nem ma, te szarházi!"...

Ahogy csak bírta erővel, úgy ellenkezett: karmolta az arcát, ütötte a hátát, és próbált kiszabadulni a kezei közül. A cseppet sem rövid harcot, a nő telefonjában lévő GPS alapú sportalkalmazás nyomon is követte, így az az által rajzolt képen jól látszik, hogy Kelly mindent beleadott a menekülésbe, és a visszavágásba.

Forrás: boredpanda.com

A harc Kelly javára dőlt el, ugyanis annyira ügyes volt, hogy sikerült a férfit bezárnia a nyilvános wc egyik helyiségébe, amíg riasztotta a rendőröket. Ha a galériára kattintasz, megnézheted milyen sebesüléseket szerzett a bátor hölgy, és azt is, hogy a támadója végül úgy pórul járt, hogy az ő arcáról egy ideig biztosan leolvad a mosoly...

Szerinted is érdemes elmenni egy női önvédelmi tanfolyamra?
Igen, hiszen sosem tudhatjuk, mikor kerülünk váratlan helyzetbe!
Nem fontos, anélkül is meg tudom védeni magamat.