Az én szépségem, az én döntésem - Epres Panni beszélgetett a Dove új kampányáról Pásztor Annával, Bihari Viktóriával és Ráskó Eszterrel

Borítókép: Az én szépségem, az én döntésem - Epres Panni beszélgetett a Dove új kampányáról Pásztor Annával, Bihari Viktóriával és Ráskó Eszterrel Forrás: Dove
Pásztor Anna énekesnő, Bihari Viktória, a Tékasztorik blog írója, és Ráskó Eszter humorista-pszichológus mesélt arról, mit jelent nekik a szépség, nőnek lenni, és hogyan jutottak el oda, hogy úgy szeressék magukat, ahogy vannak.

Ismét csodásan inspiráló kampányvideóval és erős üzenettel rukkolt elő a Dove: Az én szépségem, az én döntésem. Az ehhez készült kampányvideó is magáért beszél:

A nőket sokszor jellemzően a külsejük alapján ítélik meg, és a szépségüket, törékenynek sztereotipizált nőiségüket használják fel ellenük. Ebben a kampányban olyan nőket mutatnak be, akik kiálltak a saját szépségükért.

Ott jártunk a Dove sajtótájékoztatóján, és Epres Panni élőben jelentkezett az Éva magazin Facebbook oldalán az olvasóinknak:

Epres Panni jelentkezik a Dove sajtótájékoztatójáról, ahol hamarosan bemutatják az új kampányukat, elsők között nektek, Éva olvasóknak is :)

Posted by Éva Magazin on Thursday, February 23, 2017

Pásztor Anna, Bihari Viktória és Ráskó Eszter vettek részt a Dove kerekasztal-beszélgetésén, ahol Az én szépségem, az én döntésem kampányüzenetről és személyes tapasztalataikról beszélgettek:

A Dove Az én szépségem, az én döntésem nevű új kampányáról beszélget Pásztor Anna Énekes, Tékasztorik Bihari Viktória és Ráskó Eszter

Posted by Éva Magazin on Thursday, February 23, 2017

Panni elcsípte Ráskó Esztert egy interjúra, aki amellett, hogy humorista, pszichológus is:

Epres Panni interjúzik Ráskó Eszterrel a Dove új kampányáról #azenszepsegem

Posted by Éva Magazin on Thursday, February 23, 2017
Tagadás, felháborodás, sértettség...de rájöttem, hogy lehet ezt attrakcióként is kezelni, és belefeküdni ebbe a szituációba, és azt mondani: Öreg, hát ez van. Ekkora vagyok...

Bihari Viktóriával, a Tékasztorik blog írójával is beszélgett a kampány témájáról:

Epres Panni beszélget Bihari Viktóriával, a Tékasztorik írójával a Dove új kampányáról #azenszepsegem

Posted by Éva Magazin on Thursday, February 23, 2017
Szerintem nagyon fontos az egy nő életében, hogy eldöntse azt, hogy boldog lesz vagy boldogtalan...hogy milyen közegben érzi jól magát a bőrében.

Pásztor Anna is mesélt a saját tapasztalatairól, és gyönyörűen összefoglalta a kampány mottójának lényegét, érdemes megfogadni a tanácsát:

Epres Panni Pásztor Anna Énekessel beszélget a Dove új kampányáról #azenszepsegem

Posted by Éva Magazin on Thursday, February 23, 2017
Engem nem csak mint nő fogadjanak el bárhol és bármilyen körülmények között, hanem az ötleteket, a szellemiséget, a nőiességet, de a nőben a férfiasságot is fogadják el - a sokszínűség elfogadása mellett kardoskodom...