Sosem történt még ilyen kínos az Oscaron! A Kaliforniai álom elnyerte a legjobb filmért járó díjat, majd 1 perc múlva megfosztották tőle - VIDEÓ

Borítókép: Sosem történt még ilyen kínos az Oscaron! A Kaliforniai álom elnyerte a legjobb filmért járó díjat, majd 1 perc múlva megfosztották tőle - VIDEÓ Forrás: Getty Images
Megtörtént, ami Oscaron még sohasem: nem a győztes nevét jelentették be!

A Kaliforniai álom az idei Oscar legnagyobb vesztese, hisz 14 jelölésből csak hatot sikerült szobrocskára váltani. De talán a nagy részét egy pillanatig nem is bánták, hisz a Legjobb film kategóriában - aminek kihirdetését már mind a nézők, mind Hollywood krémje feszülten várt a teremben - végre sikerült győzedelmeskednie Emma Stone és Ryan Gosling romantikus musicaljének.

Ja, nem...

A legfontosabb díjnak számító kategória jelöltjeit Faye Dunaway és Warren Beaty konferálta fel, majd Beatty bejelentette, hogy a Kaliforniai álom nyert, a film készítői felmentek a színpadra, elmondták köszönőbeszédüket, majd már az összes győztes a színpadon fotózkodott - köztük az Oscar-díjas Deák Kristóffal - egyesek már biztos csomagolni is kezdtek a hátsó sorokban, ám akkor a 89. Oscar műsorvezetője, Jimmy Kimmel feltűnt a színen és elhangzott a lehető legkínosabb mondat, ami egy díjátadón történhet: Warren Beaty rossz borítékot kapott, a győztes pedig nem a Kaliforniai álom, hanem a Holdfény!

El sem hittük! Nézd meg te is a szuperkínos jelenetet!

Ezek után persze már lehet sejteni, hogy egy ilyen "apró" intermezzo után mennyire lehetett felhőtlen a győzelem a Holdfény csapatának, de mi azért nagyon gratulálunk nekik!