Ezt végképp nem hisszük el: jön az Igazából szerelem folytatása!

Borítókép: Ezt végképp nem hisszük el: jön az Igazából szerelem folytatása!
Visszatér benne Keira Knightley, Hugh Grant, Colin Firth is.

13 év után újra együtt láthatjuk az Igazából szerelem stábját: Hugh Grant, Martine McCutcheon (aki Natalie-t, a miniszterelnök szerelmét játszotta), Keira Knightley, Liam Neeson és Colin Firth is visszatér a folytatásba, sőt, Andrew Lincoln is, aki mostanában a Walking Dead sztárjaként hasít. Az Aureliát (Colin Firth karakterének szerelmét) alakító Lucia Moniz, valamint Thomas Brodie-Sangster (Sam, a szerelmes kisfiú) és szíve választottja, Olivia Olson (Joanna) épp úgy újra felbukkan, mint a kiégett rocksztár Bill Nighy (Billy), a menedzsere Marcus Brigstocke (Mikey), vagy Rowan Atkinson (Rufus).

Mindezt az eredeti film író–rendezője, Richard Curtis jelentette be. Reméljük, nem okozunk csalódást, amikor eláruljuk, hogy csak egy 10 perces skiccről van szó. Curtis ugyanis egy jótékonysági tévéműsor, a Red Nose Special számára készíti az anyagot. A Red Nose Day egy szegénység ellen küzdő jótékonysági est, amelyet élőben közvetítenek Londonból március 24-én Britanniában és az Egyesült Államokban.

A Red Nose Day Actually címen futó műsor 10 percben megmutatja, hol tartanak a legendás film szereplői.

Sosem gondoltam volna, hogy folytatást írok az Igazából szerelemnek, de most úgy láttam, vicces lenne tíz percben összefoglalni, ki mit csinál most. Nagyszerű érzés és hálával tölt el, hogy a szereplők közül ilyen sokan rendelkezésünkre álltak és kész voltak újra a karakterük bőrébe bújni. Nosztalgikus pillanat lesz újra együtt lenni
nyilatkozta Curtis.