8 tipp megfázás és nátha ellen, amelyekkel gyorsabban leküzdheted a betegségeket és azok kellemetlen tüneteit

influenza,megfázás,gyógyszerek Forrás: Getty images
Amikor betegek vagyunk, mindent megteszünk azért, hogy mielőbb kilábaljunk a kórságból, legyen az influenza vagy egy sima megfázás. Azonban sokszor akkora hévvel próbálunk túllenni rajta, hogy szinte akármit beszedünk, amiről azt gondoljuk, hogy egy kicsit is segíthet. De ettől még sajnos nem segít minden, sőt!

Számtalan olyan gyógyszer létezik, amit nem szabad együtt beszedni, vannak pirulák, amelyek csupán placebók a szakértők szerint és léteznek olyan gyógymódok is, amelyek sajnos többet ártanak, mint használnak. Lefogadom, hogy neked is vannak módszereid, amelyeket a szomszédodtól hallottál vagy akár másokat te magad kísérleteztél ki – de biztos vagy benne, hogy ezek tényleg hatékonyak?

Azt például tudtad, hogy gyakorlatilag semmit nem ér, ha a betegséged közben kezdesz el C-vitamint szedni? Az ugyanis csak akkor tartja fent az ellenállóképességedet, ha rendszeresen minden nap veszel be belőle. És azzal tisztában vagy, hogy sokkal jobban jársz, ha egyfajta pirulát veszel be, ami több tünetet is enyhíthet, mintha mindegyikre külön-külön vennél be egyet-egyet?

influenza,megfázás,tippek
Forrás: pinterest
A pihenés az egyik legfontosabb gyógymód betegség esetén!

Ha biztosra szeretnél menni, melyek azok a gyógyító eljárások, amelyek a szakértők szerint valóban beválnak, nézd meg a galériánkat, hátha tudunk neked újat mutatni abban, ...

...hogy gyorsabban elmulaszd a náthát és a megfázást, illetve, hogy legyen mivel enyhítened a kellemetlen tüneteket!