8 dolog, amit fogadjunk, hogy nem tudtál A szolgálólány meséjéről

Borítókép: 8 dolog, amit fogadjunk, hogy nem tudtál A szolgálólány meséjéről Forrás: Getty Images
Bármilyen nagy rajongója is vagy az immár 4. évadát taposó filmes adaptációnak, olyan kulisszatitkokat, érdekességeket szedtünk össze, amik közt lehet, hogy még Te is találsz újat.

Bevallom, engem a kezdetektől „megvett” az HBO-n futó, szerintem zseniálisan elkapott feldolgozás. Hétről hétre a képernyő elé szögezve vártam - és bár egyre felemásabb érzésekkel, de még mindig várom - vajon milyen képi, rendezői bravúrokkal képesek megfejelni a már önmagában döbbenetes, lebilincselő történetet. A kőkemény disztópiát, amibe a kényelmes kanapéinkon nyújtózva félve merünk még csak belegondolni is, milyen lenne mindezt a saját bőrünkön megtapasztalni.

A sorozat alapjául szolgáló, azonos című Margaret Atwood regényt is faltam, ahogyan a később megjelent folytatást, a Testamentumokat is. S bár már a televíziós sorozat 4. évadjánál járunk a főhős, June Osborne hányattatásait, döbbenetes karakterfejlődését kísérve; lehetséges, hogy még mindig van jónéhány olyan kulisszatitok, érdekesség, amiket te sem biztos, hogy tudtál a Bruce Miller nevével fémjelzett, filmes adaptációval kapcsolatban.

8 érdekesség, amit lehet, hogy még nem hallottál A szolgálólány meséjéről