Olvasónk igaz története: nekem is szóltak már be az örökbefogadott gyerekeimre a boltban

Borítókép: Olvasónk igaz története: nekem is szóltak már be az örökbefogadott gyerekeimre a boltban Forrás: Europress
Rossz, kezelhetetlen, buta, neveletlen. Ezt gondolják. Már megint ezt gondolják!

Nagy visszhangot keltett a nyílt levél, amelyet egy örökbefogadó anyuka írt a hölgynek, aki beszólt neki az áruházban. Egy blogger, Iveta például elküldte nekünk egy korábbi posztját, amelyből kiderül, hogy nagyon hasonló helyzetben van. Olvassátok:

Rossz, kezelhetetlen, buta, neveletlen – mondom el újra magamban, miközben a két gyereket vezetem az autóhoz, patakzik rólam a veríték, és olyan üresnek érzem magam, mint már rég nem.

Beszállunk az autóba, némán kapcsolom be a biztonsági öveket, nem nyerítek, nem kiabálok, csak keresem a öv kapcsát, nehéz betalálni reszkető kezekkel.

Ezalatt a gyerek egyenesen a fülembe ordít, amiért nem vettem meg neki a következő hülyeséget, amivel bepróbálkozott.

Rossz, kezelhetetlen, buta, neveletlen – hallom újra az ítéletet. Olyan érzés, mintha valaki ráolvasná a fejemre az egészet. Leírna vele engem is, a gyereket is, az egész életünket.

Rossz, kezelhetetlen, buta, neveletlen. Elindulnék, de nem bírom elfordítani a kulcsot. Zsibbadni kezd a jobb vállam, hatalmas nyomás van a fejemben. Sírni kéne, kinyitni minden zsilipet. Csak egy könnnycsepp, mondom magamban, csak egy csepp és elviselhetőbb lesz ez az egész!