Most épp azon zokog az internet, ahogy ez a Down-szindrómával élő kisfiú Lady Gagára táncol

Borítókép: Most épp azon zokog az internet, ahogy ez a Down-szindrómával élő kisfiú Lady Gagára táncol Forrás: Europress
A tízéves Nico a Super Bowl félidei élő show-ját nézte a tévében. és közben táncra perdült. De miért olyan nagy dolog ez?

Mint az előre sejthető volt, az egész világ azon csámcsog, ahogy Lady Gaga a houstoni stadionban röpködött a levegőben és egyáltalán, mekkora show-t csinált. Mindez Nicót, a tízéves, chicagói kisfiút nem érdekli; ő csak szereti a zenét, és amikor megszólalt, valósággal sprintelt a tévé elé édesapja elmondása szerint. Az apa ezután a következő videót tette ki a twitterre [ha nem jelenne meg, kattints ide]:

„Ő is ilyennek született” – olvasható a videó kommentjében; az édesapa ezzel arra utalt, hogy a dal, amire a kisfiú táncol a videóban, éppen a Born This Way című Lady Gaga-sláger, amely a szabadságjogokat ünnepli: arról szól, hogy nem számít, milyen bőrszínnel vagy szexuális orientációval születtél, fogadd el magad, így vagy tökéletes, mert Isten éppen ilyennek teremtett és ő nem hibázik.

A videó nyomán csak úgy záporoztak a meghatott tweetek. „Táncolj csak, kölyök! Mi is táncoltunk!” – írja például egy twitterező.