Kifogták a genetikai jackpotot! 6 menő modellsrác, aki híres felmenőkkel büszkélkedhet

Borítókép: Kifogták a genetikai jackpotot! 6 menő modellsrác, aki híres felmenőkkel büszkélkedhet
Egy újabb modell-generáció van "készülőben" és úgy tűnik sokan közülük nem is akármilyen családból jöttek!

A kifutók világát nem olyan könnyű meghódítani, hosszú és munkával teli ranglétrát kell bejárnia mindenkinek ahhoz, hogy aztán a legnagyobb divatheteken vonulhasson végig. Persze a kivétel mindig erősíti a szabályt, ahogy a pénz is beszél, a hatalmas ingyen reklámfogásokat meg ne is említsük.

Jó ideje már annak, hogy a divatházak elkezdék felfedezni a celeb gyerekekben szunnyadó lehetőségeket és 2017-re bizony ott tartunk már, hogy ismert emberek helyes vagy éppen szép génekkel büszkélkedő csemetéikkel próbálják meg eladni termékeiket. A siker pedig eddig biztos lábakon áll!

A női modellek közt is szép számmal vannak celeb gyerekek, mi most mégis inkább a fiúk háza táján néztünk kicsit körbe!

1. Gabriel-Kane Day-Lewis; édesapja: Daniel Day-Lewis

21 éves amerikai fiú édesapja a méltán híres Oscar-díjas színész, édesanyja pedig Isabelle Adjani francia színésznő. Ilyen szülői háttérrel pedig a művészvéna adott volt, pár kisebb filmes szerepben bár láthattuk, de ő inkább énekesként és dalszövegíróként tekint magára. A modellkedés meg miként fér bele ebbe az egészbe? Azt gondoljuk lesz még ideje eldönteni mindezt!

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

2. Dylan Brosnan; édesapja: Pierce Brosnan

A 19 éves srác apukáját - talán az egyik leghíresebb 007-es ügynököt - azt gondoljuk filmjei révén te is ismered. Dylan Saint Laurent 2016-os tavaszi/nyári bemutatóján debütált. És bár minden valószínűséggel beváltotta a hozzá fűzött reményeket, mostanában ő is inkább a zene felé orientálódik, ki tudja mit hoz még a jövő?!

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.