A 7 legjobb szülő-gyermek fotó 2016-ból

Borítókép: A 7 legjobb szülő-gyermek fotó 2016-ból
Talán nem léteznek felkapottabb modellek, mint a gyerekek. Úton-útfélen fotózzák őket, de bírják a rivaldafényt. Most olyan alkotásokat mutatunk be, amelyek művészi igénnyel születtek, és egy kicsit nagyobb utat jártak be, mint az otthoni hobbifotók.

A Fatherly magazin gyűjtésében szinte kivétel nélkül hivatásos fotósok művei szerepelnek. Ezért is lehet, hogy a vicces képek mellett pár komoly alkotás is bekerült 2016 legjobbjai közé.

A legjobb barát

Forrás: www.fatherly.com

A fotó Jesse Burke műve, aki lányát, Clovert kapta lencsevégre. Az ötéves kislány legjobb barátja egy tengerimalac, amelyet már öt éve nevel.

A lift

Forrás: www.fatherly.com

Ali Smith hivatásos fotósként kifejezetten a szülői léttel és a gyermekekkel foglalkozik, képeit a Momma Love: How the Mother Half Lives holnapon közszemlére is teszi. Akárcsak a fenti, Lift című alkotást.

"Névtelen"

Forrás: www.fatherly.com

A malajziai Nafise Motlaq fotója igazi szocio riport, Iránban készült, ahol a fényképész a háború sújtotta övezetet fotózta. A képen egy lány és apukája.

A doboz

Forrás: www.fatherly.com

Donna Stevens arra volt kíváncsi, milyen arcot vágnak a gyerekek, ha sokáig a tévét bambulják. Egy komplett sorozatot készített, ezen a képen Rhys látható, ahogy a csodadoboz hatása alá kerül.

Névtelenül Rómában

Forrás: www.fatherly.com

Ismét egy komolyabb alkotás. James Mollison „Ahol a gyermekek alszanak” fotósorozatában egészen szélsőséges helyzeteket mutat be, ezen a képen szereplő kisfiú például Róma külvárosában él, és a szabad ég alatt, ezen a matracon alszik…

A kis asztronauta

Forrás: www.fatherly.com

Az Apa magazin is közzétette az űrrajongó apuka, Aaron Sheldon munkáit. A világon asztronautaként bolyongó kisfiú képei bámulatosak lettek, itt a helyük.

Citromba haraptak

Forrás: www.fatherly.com

David Wile and April Maciborka citromos fotósorozatáról szintén írtunk már korábban. Egyáltalán nem meglepő, hogy ezek a savanyú képek is helyet kaptak a válogatásban. Kíváncsian várjuk a 2017-es termést!