8 last minute karácsonyi shopping tipp egy feketeöves halogatóművésztől

Borítókép: 8 last minute karácsonyi shopping tipp egy feketeöves halogatóművésztől Forrás: Europress
Az utolsó pillanatos karácsonyi bevásárlás valódi művészet, amelyet kis talpraesettséggel évről évre tökéletesíthetünk. Frappáns és stresszmentes tippek következnek.

Évről évre megfogadod, hogy legközelebb már szeptemberben beszerzed a karácsonyi ajándékokat, előkészíted a dekorációt és kipucolod az ünnepi terítékeket, de valahogy mégis mindig azon kapod magad, hogy már december 23-a van és még egy csomagolópapír-darabka sincs otthon, nem hogy ajándék?

Először is meg kell nyugtatnunk, hogy nem vagy egyedül... oké, ez evidens, elég csak bekukkantani egy belvárosi plázába ezekben a napokban. Másodszor is, ami még fontosabb: nem vagy lúzer sem, miért lennél? Vagyunk néhányank, akik számára a karácsony december 24-én kezdődik, nem pedig valamikor november elején, amikor váratlanul égőfüzérek lepik el a kirakatokat és nem lehet belépni egy kávézóba anélkül, hogy megütné a fülünket Mariah Carey negédes hangja. Szóval nyugi, teljesen normális, ha nem szereted az év utolsó két hónapját karácsonyozással tölteni. Viszont ha egy kicsit megcsúsztál időben és egy nap alatt kell mindent beszerezned és megfőznöd, akkor van néhány kipróbált tippünk, amelyek segítségével garantáltan nem nőnek újabb ősz hajszálaid a csillagszórógyújtásig: