Sztárok és civilek is részt vettek a MoM Sport jótékonysági akciójában - galériával

Borítókép: Sztárok és civilek is részt vettek a MoM Sport jótékonysági akciójában - galériával
Fluor Tomi, Nyári Dia, a Halott Pénz, Curtis és Peller Mariann is angyalok lettek!

Az elmúlt héten szinte minden bizonnyal csak sztárok vettek távirányítós autókat, hiszen a MoM Sport Angyalai közül a legtöbben ezt ajándékozták azoknak a gyermekotthonban élő gyerekeknek, akiknek ez volt a kívánságuk. A karácsonyi Kakaópartin többek között Fluor Tomi, Peller Mariann, Nyári Dia, Curtis, az Animal Cannibals, Dombóvári István és a Halott Pénzt tagjai lepték meg a kicsiket.

Hagyománnyá lett, hogy a MOM Sport és rendezvényközpont Karácsony előtt jótékonysági felhívást kezdeményez a kerületi állami gondozásban lévő, hátrányos helyzetű, valamint gyengén látó és mozgáskorlátozott gyerekek számára Legyél te is MoM Sport Angyal! címmel, hogy írják meg vagy rajzolják le kívánságaikat, amelyeket a MoM Sport közösségi oldalán bárki elolvashat és teljesíthet. A jótékonysági akcióhoz sok civil, de ismert sportolók és művészek is csatlakoznak, akik idén is szinte mindannyian megjelentek a Kakaópartin, amelyen az eddigi évekhez képest rekordszámú gyermek vett részt.

Kevés szem maradt szárazon, amikor a jelenlévők látták a boldogságot a gyerekek arcán, miután kibontották ajándékaikat. A sportolók, zenészek és színészek sűrű mindennapjaik ellenére is időt szakítottak erre az eseményre. Szinte egy emberként mondták, hogy egy ilyen felkérésnek nem tudtak nemet mondani:

Mint azt már említettük, idén a távirányítós autó volt a kedvenc, hiszen Imre Géza Világ és Európa bajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes, kétszeres olimpiai bronzérmes párbajtőrvívó a 9 éves Patriknak, Peller Mariann színésznő és műsorvezető a 10 éves Attilának, Gábor Gergely, a Fitparádé felfedezettje, Sportmodel bajnok a 11 éves Márknak, az Animal Cannibals tagjai pedig a nyolc éves Pistinek ajándékozták ezt legújabb CD-jük mellett, és mivel nem tudtak jelen lenni, a tőlük megszokott kedves és vicces videoüzenetben kívántak Boldog Karácsonyt a kisfiúnak. Curtis az egyik 13 éves fiúnak teljesítette a kívánságát, amikor egy focilabdával és egy fülhallgató szettet adott át neki, míg Dombóvári „Dombi” István egy 12 éves kisfiúnak bokszkesztyűt ajándékozott. A Halott Pénz tagjai úgy gondolták, hogy nem egy kiválasztott gyereknek, hanem a Vakok Batthyany Katolikus Gyermekotthon összes gyermekének ajándékoznak egy társasjátékot és egy mini billiárdot. A sportolók közül ott volt még Csörgő Adrienn WBPF világbajnok, aki a 13 éves Ivett arcára csalt mosolyt egy tollasütő készlettel, és Bicskei Bertalanné, a válogatott labdarúgó kapus és edző özvegye, aki a kis Jennifert lepte meg

A mindenki számára izgalmas és megható ajándékozás után a gyerekek, valamint az Angyalok közösen vettek részt a Kakaópartin, ahol a finom falatok és italok mellett a közös játék sem maradt el.