Végre! Itt az első előzetes a legendás tévésorozat új spinoffjához

Borítókép: Végre! Itt az első előzetes a legendás tévésorozat új spinoffjához
Az egyik új főszereplőt jól ismerhetjük a Trónok harcából.

2016 májusában ért véget hét évad után A férjem védelmében (The Good Wife) című tévésorozat, amelynek hősnője, Alicia Florrick (Julianne Margulies) eredetileg azért tért vissza az ügyvédi pályára, hogy eltartsa családját, miután férjét, Petert, a chicagói főügyészt (a Szex és New Yorkból ismert Chris Noth) egy szexbotrány kapcsán bebörtönözték. A közben eltelt hét évben jó sok víz lefolyt a Mississippin, és a sorozat sok rajongó számára csalódást keltő módon ért véget.

A készítők most talán kárpótolni igyekeznek a nézőket annyival, hogy tovább visznek néhány elvarratlan szálat: a készülő spinoff, a The Good Fight főszereplője Alicia egykori főnöke, Diane Lockhart (Christine Baranski hét évadon át kifogástalanul játszotta), akinek váratlanul távoznia kell saját ügyvédi irodájából. Íme az első előzetes:

Az új spinoffban visszatér néhány, A férjem védelmébenből jól ismert arc, például Lucca (Cush Jumbo), aki az utolsó évadban Alicia társa és szövetségese volt vagy Marissa Gold, Eli lánya (Sarah Steele). Az új szereplők között üdvözölhetjük Rose Leslie-t (aki a Trónok harcában Ygritte-t, Havas Jon szerelmét alakította) Diane keresztlányának szerepében, aki egy kolléganőjével él kapcsolatban.

A The Good Fight, az eredeti sorozathoz hűen, egyértelműen a női jogászokat állítja a középpontba. A bemutató 2017 februárjában várható be az Egyesült Államokban.