16 sztárcsaj, aki sokkal fiatalabb pasival jött össze

Borítókép: 16 sztárcsaj, aki sokkal fiatalabb pasival jött össze Forrás: Europress
Valamiért még most is furcsának tartja a társadalom, ha a nő az idősebb egy kapcsolatban. Ezek a hollywoodi nők bebizonyítják, hogy nincs azzal semmi baj.

A közelmúltban Heidi Klum gyakorlatilag támadásoknak volt kitéve, amiért egy nála tizenvalahány évvel fiatalabb férfival kavar. Valamiért a közvélemény egy része még mindig nem tartja normálisnak, ha a nő az idősebb a kapcsolatban, ellenben a középkorú férfi–fiatalabb csaj párosítás sokszor romantikusnak tűnik. Hogy van az, hogy Demi Moore és Ashton Kutcher házasságát tíz éven át találgatások övezték („Demi fizet neki”; „Ashton meleg”; „Ashton a mostohalányaival kavar”), míg Demi eggyel korábbi férje, Bruce Willis 60 felé is simán feleségül vehet egy modellt, aki a lánya lehetne és születhetnek gyerekeik anélkül, hogy ez bárkinek feltűnne? Miért normálisabb az, hogy Angelina Jolie a nála 12 évvel idősebb Brad Pitt-tel vállaljon hat gyereket, mint Robin Wright eljegyzése a 14 évvel fiatalabb Ben Fosterrel (azóta már mindkét pár szakított), akit a bulvármédia évekig csak "boy toy"-nak nevezett, Robint meg "cougar"-nek (ami magyarul szó szerint pumát, átvitt értelemben pedig fiatal szépfiúkra vadászó idősebb nőt jelent)?

Alább összegyűjtöttünk 16 hollywoodi színésznőt, modellt és énekesnőt, aki fiatalabb férfival jött össze. Van köztük, aki évekig együtt élt tizenévvel ifjabb választottjával. Olyan is van, aki 20-30 évvel idősebb, mint a pasija. Az is előfordul, hogy egy nő csak huszonéves fiúkra bukik. Miért, az ilyet csak férfiaknak szabad? Dehogy:

(fotók: Europress)