Repülés az ágyban

Borítókép: Repülés az ágyban Forrás: http://jet-kids.com/
A gyerekekkel való utazás csupa móka és kacagás - ha egy rózsaszín szemüvegen keresztül nézzük... A valóság viszont az, hogy iszonyatos meló egy szülő számára, hogy úgy jusson el a család a célállomásig, hogy rend és béke honol a járműben.

Az még hagyján, ha autóval utaztok, a kocsiban könnyebben érvényesítheted az akaratod, mint például az az apuka, aki habkartonnal választotta el gyerekeit, de, ha a közösségi utazást választott, már más szabályoknak is meg kell felelni. Ebből a szempontból a repülőgép a legbonyolultabb, hisz ott nem szállhatok le csak úgy a renitens gyerekkel, és szabályok betartása is fokozottan fontos. Hogy a gyermekünk nyugton maradjon szüksége van egy kényelme ágyra, lábtartóra és az sem baj, ha kedvenc játékai elérhető közelségben vannak.

Forrás: http://jet-kids.com/

De mit szólnál, ha azt mondanánk, létezik egy tárgy, ami mindezt egyszerre tudja? A Bedbox tökéletesen alkalmas ezekre a tevékenységekre, ráadásul még az utasváróban is lehet száguldozni, legálisan. A "pakkot" a Jetkids fejlesztette ki, tulajdonképpen úgy néz ki, mint egy kerekes bőrönd (vagy egy radiátor, ezt még nem tudtuk eldönteni), lehet bele bármit pakolni, ám összeszerelhető úgy, hogy egy kényelmes ágyat kapjunk.

A videóból látszik, hogy akár "lovacskázni" is lehet vele, és, ha nem ágynak használja a gyerek, lábtartónak is megfelel, és könnyen elfér a repülőgép székei alatt. A "bőröndágyat" egy norvég pilóta agyalta ki, miközben megoldást keresett az égető problémákra.

Ha a fenti videó felkeltette az érdeklődésedet, ITT tudod megrendelni a BedBoxot, ha nem, galériánkban még több kedvcsinálót találhatsz.