Bizsergető érzés: sör reggelire!

Borítókép: Bizsergető érzés: sör reggelire! Forrás: http://www.dogfish.com/
Brutális napindító a legbátrabb apáknak.

Legtöbb apának csak egy vízió, hogy sörrel indítsa a reggelét. Vagy, mert például egészségügyi okokból nem ihat, vagy egyszerűen nem szereti. Egészen szélsőséges esetben aggódik az alkohol hatása miatt és csak irigykedve nézi a Simpson családot, amelyben Homér minden reggel megteszi ezt. Azt már tudjuk, hogy a sör az amerikaik kedvenc itala, de, nem is gondolnánk, mennyire...

Forrás: http://www.dogfish.com/

A kézműves sörökkel is foglalkozó Dogfish Head főzde nemes egyszerűséggel "Beer for Breakfast", azaz sör reggelire fantázianévvel kínál alternatívát a tea/kávé/probiotikumos joghurt mellett. Sajnos, nem ad menekülő útvonalat az bódultságtól rettegő vagy a hasuk méretét féltő férfiak számára, hisz csak ízviliágában igyekszik visszavarázsolni a reggelek hangulatát. Némi kávé került azért bele, mellette az amerikai reggeliktől elválaszthatatlan juharszirup is hangsúlyos.

Eddig még nagyjából rendben lenne, ám kerül bele némi disznóhús is fűszerkeverékkel, elvégre a folyékony kenyér mellé hús is dukál. Aki itt még nem adta fel, vegye számításba, hogy füstölt és pirított árpát, malátát, zabpelyhet, melaszt és barna cukrot is kap a sörrel. Első hallásra lehet, a kevesebb talán több lenne, de Elvis Presley kedvenc reggelije (kenyér, mogyoróvaj, bacon, banán...) után elbizonytalanodunk. Nem is tudjuk, hogy cheeers!-et vagy Jó étvágy!-at kiáltsunk, de a Beer for Breakfast 7,4 fokos alkoholszintjét nézve inkább az előbbire böknénk.

Forrás: http://www.dogfish.com/