A legelőnyösebb tusvonal minden szemformához

Borítókép: A legelőnyösebb tusvonal minden szemformához Forrás: Europress
Így húzd ki tussal vagy szemceruzával a szemed a szemformádnak megfelelően!

Ha eddig az tartott vissza a szemhéjtus vagy fekete szemceruza használatától, hogy nem tudtad eldönteni, hova, hogyan, milyen vastagon, mekkora farkincával húzd a vonalat, íme itt a segítség! Eláruljuk, leírjuk részletesen, milyen szemformához milyen formájú tusvonal és milyen típusú szemkontúr illik a legjobban; megmutatjuk, hogyan lehet az előnyöket hangsúlyozni, a hibákat pedig észrevehetetlenné sminkelni. Ne izgulj, könnyű lesz!

Rögtön a legelején ajánlunk is két terméket, amiket mi már kipróbáltunk, ami nekünk már bizonyított, és ami nélkülözhetetlen a szépen kihúzott szemhez: egy szemceruzát és egy szemhéjtust.
Ceruzában mi azokat szeretjük, amik nem túlzottan puhák, jól hegyezhetők, és nem törnek vagy maszatolódnak el a határozottabb mozdulatoktól. Emellett az is fontos, hogy tartós legyen és intenzív, erős színű.

Lancome Crayon Khol, 6990 Ft, Douglas

Szemhéjtus esetében mi a tégelyes festék+ecset kombóra szavazunk, mivel ezek átalában már professzionális minőségű termékek, így sokkal megbízhatóbbak, és némi gyakorlással ugyanolyan könnyen használhatók, mint a filces tusok.

Pierre René gél állagú szemhéjtus, 5390 Ft, pierrerene.hu

És most lássuk az egyes szemformákhoz legjobban passzoló tusvonalakat illetve szemkontúrozási tippeket!