10 színésznő, akiről nem is tudtad, milyen csodálatos énekhangja van

Borítókép: 10 színésznő, akiről nem is tudtad, milyen csodálatos énekhangja van
Egy színésztől igazából elvárható, hogy tudjon énekelni. De van néhány csaj Hollywoodban, aki különleges énekhanggal büszkélkedhet – kár, hogy ritkán teszi.

A napokban felröppent egy videó a Youtube-ra a Modern Család egyik állandó szereplője, Sarah Hyland közreműködésével. A 26 éves színésznő, aki 2009 óta alakítja Haley szerepét, jó alaposan meglepte a rajongókat ezzel a The Chainsmokers-feldolgozással, amelyet a Boyce Avenue zenekarral együtt ad elő:

Persze valójában nincs mit csodálkoznunk ahhoz, hogy egy előadó-művészetből élő ember énekelni is tud; mégis, teljesen más színben tűnnek fel a kedvenc színésznőink, amikor először meghalljuk az énekhangjukat. Összegyűjtöttünk Sarah-n kívül még 9 fiatal hollywoodi sztárt, akiről mi sem gondoltuk volna (vagy tudtuk, de már elfelejtettük), hogy milyen remekül énekel:

2. Katie Holmes

Tudtuk, de elfelejtettük: Katie már a Dawson és a haverok című 90-es évekbeli tini-tévésorozatban is megmutatta, hogy klasszikus popénekesnő-hangja van.

3. Emma Stone

Emma – ekkor még Emily néven – 2004-ben The Patridge Familyben kezdte pályafutását; az újraindított show akkor elhalt. A duett kissé hamiskás, de új, Ryan Goslinggal közös musicalfilmjében, a Kaliforniai álomban (eredeti címe La La Land) bebizonyítja, hogy nagyszerű, képzett hangja van. (Bemutató december 29-én.)

4. Kate Winslet

Kate a Karácsonyi ének című 2001-es animációs film egyik betétdalát énekli. Kissé csöpögős, de viszont komoly énektudást kíván, és Kate-nek miért pont ez ne lenne?

5. Penélope Cruz

Na jó, ezen nem kellene annyira meglepődnünk, Penélope ugyanis már a Nine című 2009-es musicalfilmben is játszott; mégsem tudunk lehasadni erről a bensőséges duettről, amelyet Miguel Bosé panamai származású spanyol énekessel ad elő, és amelyet a színésznő testvére, Eduardo komponált.

6. Emily Blunt

A brit színésznőt még tinikorában felfedezte egy producer és rávette, hogy készítsen demófelvételt, de aztán Emily mégsem akart Britney Spears nyomdokaiba lépni. Ez itt egy részlet a Gideon lánya című 2005-ös tévéfilmből, amelyért Golden Globe-díjat is kapott.

7. Emilia Clarke

A Sárkányok Anyja számunkra talán a legnagyobb meglepetés; a hangja nem evilági és egyáltalán nem hasonlít a beszédhangjához. Az biztos, hogy ha kiadna egy albumot, megvennénk.

8. Ellen Page

A visszafogott, lágy énekhang is lehet szép; Ellen egy videójátékhoz vette fel ezt a dalt saját gitárkísérettel.

9. Jennifer Lawrence

Jennifer azt állítja, nem szeret mások előtt énekelni; de szégyenlősség ide vagy oda, az Éhezők viadala producerei azért csak rávették, hogy Katniss gyerekkori dalát maga a színésznő énekelje.

10. Sarah Jessica Parker

Micsoda musicalhang – ezt azért nem gondoltuk volna!