A legcsúnyább és legperverzebb karácsonyi pulcsik gyűjteménye

Borítókép: A legcsúnyább és legperverzebb karácsonyi pulcsik gyűjteménye Forrás: pinterest
A kreativitás szó nem elég leíró arra, amit ezek az emberek művelnek a karácsonyi pulóverükkel! Egy biztos: az eredmény brutális! :-D

Amerikában eszméletlenül szeretnek az emberek mindenféle általuk kreált napokra, alkalmakra a lehető legvállalhatatlanul felöltözni! Nincs ez másként a karácsonyi időszakkal sem, amikorra is rendszeresen szerveznek a családdal, barátokkal, kollégákkal ún. "csúnya karácsonyi pulcsi versenyt", vagy napot. Ez a jó szokás olyannyira kinőtte már magát, hogy idén december 16.-án rendezik meg országosan a "National Ugly Christmas Sweater Day"-t, aminek az a lényege, hogy bármit is csinálja azon a napon, magadra kell öltened a legcsúnyább, és lehetőleg saját magad dekorálta karácsonyi pulcsit, amit valaha magán hordott az emberiség. E jeles esemény persze nem teljes anélkül, hogy le ne fotóznád magad, és ha már úgyis lősz egy szelfit, akkor azzal és egy kis pénzadománnyal, akár jó célt is támogathatsz. Szóval ki van ez találva, mert egy jót marhulni ugyan már csak a hecc kedvéért is remek dolog, de így még jobban esik! De a csúnya pulcsik imádói nem állnak meg itt, ugyanis minden évben megrendezik az "Ugly Sweater Run" névre hallgató városi futásokat is, ahol talpig karácsonyi cuccban lehet lefutni az 5 km-es távot, amely részben szintén jótékonysági céllal jött létre.

A pulcsik kitalálásában és megvalósításában legalább ennyire nincs lehetetlen:

De térjünk most vissza az internet legjavához, már ami a csúnya pulcsikat illeti, mert a Pinteresten ismét elkezdtek tömegével megjelenni a rondábbnál-rondább, ízléstelen és sokszor kissé pervezre sikerült kreációk, amikre viselőik a képek tanulsága alapján igencsak büszkék. Ezek közül válogattunk ki néhányat, hogy ízelítőt kapjatok ebből a giccses karácsonyi őrületből!

Jó szórakozást! :-D